To je to što me zanima!

Dva poraza koštaju: 'Vatreni' će osjetno pasti na Fifinoj ljestvici

Prema novoj Fifinoj ljestvici Hrvatsku, koja je dosad bila na šestoj poziciji, preskočit će Portugal, Italija i Španjolska
Vidi originalni članak

Nakon što su izabranici Zlatka Dalića izgubili u ovom kvalifikacijskom ciklusu od Turske kod kuće (1-0) i od Walesa u gostima (2-1), ne samo da su izgubili vrijedne bodove te poziciju koja direktno vodi na Europsko prvenstvo, već će i na Fifinoj ljestvici doživjeti, s obzirom na poziciju - veliki pad. 

POVRATNICI I DEBITANTI ANKETA Povratak srebrnog asa 'vatrenih'? Koga bi Dalić trebao pozvati u završnici kvalifikacija

Naime, prema novoj Fifinoj ljestvici Hrvatsku će preskočiti Portugal, Italija i Španjolska, dok će 'vatreni' završiti na desetom mjestu, a dosad su držali šestu poziciju. Situaciju na ljestvici možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je kriv za dva poraza reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reprezentativci se sad vraćaju u klubove, a 'vatreni' plasman na Europsko prvenstvo više nemaju u svojim rukama. Ovise i o drugim utakmicama, a završnica kvalifikacija na rasporedu je za mjesec dana kad Hrvatska prvo gostuje kod Latvije 18. studenog, a zatim tri dana kasnije, 21. studenog, dočekuje Armeniju na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV ZA DVA PORAZA REPREZENTACIJE?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lily A 16.10.2023.

    Hrvatska ce ostat hrvatska radujte se jer ste jedva cekali da se nesto desi ali nikad neki nece bit ni blizu hrvatskig uspjeha

  • danijel23 16.10.2023.

    i dalje ne razumijem kako italija u dalje u top 10

  • Zoran Karamarković 16.10.2023.

    Zasluženo

Komentiraj...
Vidi sve komentare