To je to što me zanima!

Dvaput više prijava za karte nego za SP 06.

Slučajno ili ne potražnja za ulaznicama pala je dan nakon Eduardove ozljede. No za nekoliko dana opet su rušeni rekordi u potražnji
Vidi originalni članak

Zbog velike navale na ulaznice rok za prijave produžili smo za još jedan dan, do subote u 20 sati, rekao je Nikša Martinac, koji je u HNS-u zadužen za ulaznice.
U subotu su prijave završile, a potražnja za ulaznicama premašila je sva očekivanja, “pali” su i neki novi rekordi.
- Primili smo više od 200.000 prijava, a to je dvostruko više nego što ih je bilo za SP u Njemačkoj. Tamo se igrala i osmina finala, dakle, utakmica više nego na Euru, ali je bilo 'samo’ 107.000 prijava - kazao je Martinac.
Dodao je da se najviše ljudi prijavljivalo na početku i kraju.
- Krivulja prijava otprilike je u obliku slova U. Prvoga dana bilo je 25.000 predbilježbi, zatim je navala jenjavala, a posljednjih dana opet je oko 30.000 na dan.
Najmanje je prijava bilo ona dva dana kad su navijači bili šokirani teškom Eduardovom ozljedom.
- Ne znam ima li tu poveznica, ali da, ta dva dana bilo je samo četiri-pet tisuća prijava u danu. Poslije su opet srušeni neki rekordi - tvrdi Martinac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ponosna_Hrvatica 01.03.2008.

    Smradovi retardirani! Pravi i istinski navijači će ostati zakinuti za karte, a ovi iz HNS-a i klubova će se gore naslikavat s rodbinom i best frendovima. Prestrašno! CIGANI, ODREKNITE SE KARATA U KORIST POŠTENIH NAVIJAČA!!!

  • god of war 01.03.2008.

    pa šta vrijedi svima njima kada će od njih 200.000 biti njih 1000-1500 sretnika,možda malo više-manje..s toga ja se već pripremam,telka,jedna ili dvi velike palete žuje,prijatelji..nezaboravno je to da se otiđe,ali kada imaš sve korumpirane,pohlepne vođe u HNS-u,onda je sve izgubljeno..s toga....sretno vama sretnicima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare