To je to što me zanima!

Dvije i pol minute argentinskog kaosa: Ne znaju gdje udaraju...

Nigerija može biti neugodna, a neugodni i sami po sebe mogu biti i sami Argentinci. Na video uratku izdvojenih situacija iz utakmice s Hrvatskom 'gauchi' djeluju - užasno
Vidi originalni članak

Minuta šutnje na nacionalnoj TV postaji, bezvoljan govor tijela Lionela Messija, bezobrazno ponašanje Kuna Aguera prema izborniku Sampaoliju te samo jedan bod u skupini poslije dva kola učinak je svjetskih doprvaka na aktualnom Mundijalu.

Argentina ne zna gdje udara. A triput je žestoko udarena protiv Hrvatske (3-0) i sada im visi plasman u drugi krug.

Tamo mogu završiti ukoliko pobjede Nigeriju, no kako ta momčad izgleda na terenu, nikog ne bi iznenadilo da Leo Messi i ekipa čekiraju kartu za Buenos Aires već utorak navečer. 

Nigerija može biti neugodna, a neugodni i sami po sebe mogu biti i Argentinci. Na video uratku izdvojenih situacija iz utakmice s Hrvatskom 'gauchi' djeluju - užasno.

Jasno, Vatreni su ih dobrim djelom natjerali na ovo.

Nije samo pogreška sirotog Willyja Caballera zaslužna za težak pad protiv Vatrenih, to je tek kap u moru...

VIDEO

Nepovezano, neprecizno, traljavo, neuigrano... Kad pogledate video od dvije i pol minute možete i sami nastaviti nizati 'komplimente'.

Sampaolijeva ideja 'spontanog' nogometa je na ozbiljnom testu, a sve da i Argentina prođe dalje, kako će parirati ozbiljnijim momčadima od sebe? Prema viđenom, ovdje je malo razloga za pozitivu.

Messi ne može sve sam, djeluje iscrpljeno i umorno od neurednog sustava u reprezentaciji, pa kad je tako, onda Argentinu nitko ne uzima za ozbiljno. Nije baš da mu suigrači pomažu ovakvom (ne)igrom.

Možda baš zbog ovog svega nađu unutarnju snagu...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ales30 25.06.2018.

    na kraju će hrvatska ispasti u osmini a mlitava argentina se guziti do finala, to uvijek tako ide

  • realan5 25.06.2018.

    Realno nogomet je cudo moze se sve okrenuti u par minuta isto tako mi ako danci iznenade francuze idemo na francuze dok bi ako argentinici dobiju sa slabijom igrom mogli dobit dance ne treba toliko pisat vise mi smo dobri i trebamo gledati samo sljedecu utakmicu i skoncentrirati se na nju

  • danko1471991 25.06.2018.

    Zbog jedne pobjede mi se uzdižemo kao da smo najjači,a nismo ni među 10 reprezentacija na ovom turniru...pobijedili smo Argentinu samo zahvaljujući rasulu koji se događa kod njih,počevši od saveza već godinama unazad...slični problemi kao i u našem savezu gdje se biraju nepodobni ljudi na čelo saveza,mito,korupcija Itd...to sprdanje sa Argentinom i Messijem kao da se radi o prosječnom igraču,a ne o najboljem na svijetu...vrhunac svega bi bio da Strinic i Pivaric počnu sprdati Messija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare