Obavijesti

Sport

Komentari 84

Dvije i pol minute argentinskog kaosa: Ne znaju gdje udaraju...

Dvije i pol minute argentinskog kaosa: Ne znaju gdje udaraju...
1

Nigerija može biti neugodna, a neugodni i sami po sebe mogu biti i sami Argentinci. Na video uratku izdvojenih situacija iz utakmice s Hrvatskom 'gauchi' djeluju - užasno

VIDEO

Minuta šutnje na nacionalnoj TV postaji, bezvoljan govor tijela Lionela Messija, bezobrazno ponašanje Kuna Aguera prema izborniku Sampaoliju te samo jedan bod u skupini poslije dva kola učinak je svjetskih doprvaka na aktualnom Mundijalu.

Argentina ne zna gdje udara. A triput je žestoko udarena protiv Hrvatske (3-0) i sada im visi plasman u drugi krug.

Tamo mogu završiti ukoliko pobjede Nigeriju, no kako ta momčad izgleda na terenu, nikog ne bi iznenadilo da Leo Messi i ekipa čekiraju kartu za Buenos Aires već utorak navečer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nigerija može biti neugodna, a neugodni i sami po sebe mogu biti i Argentinci. Na video uratku izdvojenih situacija iz utakmice s Hrvatskom 'gauchi' djeluju - užasno.

Jasno, Vatreni su ih dobrim djelom natjerali na ovo.

Nije samo pogreška sirotog Willyja Caballera zaslužna za težak pad protiv Vatrenih, to je tek kap u moru...

VIDEO

Nepovezano, neprecizno, traljavo, neuigrano... Kad pogledate video od dvije i pol minute možete i sami nastaviti nizati 'komplimente'.

Sampaolijeva ideja 'spontanog' nogometa je na ozbiljnom testu, a sve da i Argentina prođe dalje, kako će parirati ozbiljnijim momčadima od sebe? Prema viđenom, ovdje je malo razloga za pozitivu.

Messi ne može sve sam, djeluje iscrpljeno i umorno od neurednog sustava u reprezentaciji, pa kad je tako, onda Argentinu nitko ne uzima za ozbiljno. Nije baš da mu suigrači pomažu ovakvom (ne)igrom.

Možda baš zbog ovog svega nađu unutarnju snagu...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske