To je to što me zanima!

Dvije su pretplate za utakmice Hajduka kupljene u - Australiji

Pretplate za novu sezonu kupilo je 16 navijača iz Njemačke, 14 iz Slovenije, 12 iz Austrije, a nevjerojatno zvuči podatak da dvojica pretplatnika dolaze iz Australije
Vidi originalni članak

Ni najoptimističnije najave nisu predviđale da će se ulaznice za prijateljsku utakmicu Hajduka i Barcelone, koja se igra na Poljudu 23. srpnja, prodavati tako dobro. Već sada je otišlo preko 7000 ulaznica, od čega je 1000 pretplata.

Tim prije što tek od ponedjeljka počinje prodaja na više mjesečnih obroka, što u današnje vrijeme recesije i krize vjerojatno mnogi čekaju.

Iz Hajduka su izvijestili o pomalo 'ludim' podacima kako je za novu sezonu pretplate kupilo 16 navijača iz Njemačke, 14 iz Slovenije, 12 iz Austrije, 5 iz Švicarske, 3 iz Albanije..., a najnevjerojatnije je da su dvojica pretplatnika kupila ulaznice u - Australiji.

Bit će zanimljivo saznati radi li se o navijačima koji eventualno planiraju preseljenje u Hrvatsku ili je u pitanju nečija želja da pomogne voljenom klubu na ovaj način.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • pero 4000 09.06.2011.

    u pitanju je za*eb.krivo ljudi kliknili mišon.dolaze radi barce,a svi koji su kupili pretplate radi barce neka i ne dolaze ostale utakmice.dijaspora je najveći neprijatelj hrvatskoj(skoro),a u biti sve su čunjke tamo i svi veliki hrvati,ja ja ja i opet ja.

  • Splitsko dite 09.06.2011.

    Pretplata kupljena (4. godinu za redon)....al koja barca?! Ja jedva cekan utakmicu s goricon, lokomotivon i sl. ....Nadan se samo da ce se ponovit ono šta se događalo na tribini protiv Varaždina.... svi koji su bili znaju šta je to :D VOLIN TE HAJDUČE OD KAD ZNAN ZA SEBE I NAKON POBJEDE I KAD TI NE IDE UVIJEK SAN UZ TEBE, KAŽU MI DA SAN LUD, DA TROSIN ZIVOT UZALUD, GRLO ZIVCE SVE I NOCI BESANE NE MOGU DRUKCIJE !!

  • renovatio 09.06.2011.

    DocGngrena@ otiđi u katedralu Sv.Marka i plati misu Mamiću .

Komentiraj...
Vidi sve komentare