To je to što me zanima!

Dvoboj dinosaura: Veliki Ortiz i Sonnen zajedno imaju 80 god.

Chael je mene izazvao pa sam ja taj koji odlučuje - ne on. Borit ćemo se u siječnju, a ne u studenom. Dat ću mu nešto vremena da se navikne, poručio je bivši prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji Tito Ortiz
Vidi originalni članak

Bivši UFC-ev borac i izazivač za naslov Chael Sonnen (39) tvrdio je da će se boriti s bivšim UFC-evim prvakom u poluteškoj kategoriji Titom Ortizom (41) 19. studenog na Bellatoru 165. No to nije slučaj. Borba će se održati u siječnju.

Predsjednik Bellatora Scott Coker za ESPN je najavio borbu Sonnen vs. Ortiz, koja će biti glavna borba večeri eventa Bellator 170, 21. siječnja u Kaliforniji.

Ortiz, koji je osim svojeg MMA umijeća poznat i po tome što je bivši suprug nekadašnje pornozvijezde Jenne Jameson, rekao je kako ga se neće dati nagovoriti na borbu ove godine nego da "čeka dok se Sonnen ne navikne na kategoriju do 93 kilograma i dok se ne skine sa steroida".

- Chael je mene izazvao pa sam ja taj koji odlučuje - ne on. Borit ćemo se u siječnju, a ne u studenom. Dat ću mu nešto vremena da se navikne na kategoriju, da se skine sa steroida i da može pošteno trenirati u tom periodu. Ja odlučujem, ne Chael Sonnen. Ovo je moja kategorija i vladaju moja pravila - rekao je popularni MMA borac.

Ortiz je u Bellator prešao 2014. godine i od tada ima skor 2-1. Nakon dvije pobjede protiv Alexandera Shlemenka i Stephana Bonnara izgubio je borbu za naslov protiv Liama McGearyja.

Sonnen je u zadnjih pet borbi upisao skor 3-2. Zadnju borbu je izgubio od Rashada Evansa na UFC-u 167. Nakon što je 2014. godine pao na doping testu, Sonnen je dobio dvije godine suspenzije i od tada se nije borio.

Dva borca spadaju u kategoriju legendi UFC-a i slobodne borbe, a svoje zlatne dane imali su u 2000.-ima. Sada zajedno imaju točno 80 godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MH08 21.10.2016.

    njegova bivsa zena je bila izvor mog samozadovoljavanja dugi niz godina

  • snjeguzica 19.10.2016.

    tito ubij sonnena pls

Komentiraj...
Vidi sve komentare