To je to što me zanima!

Dwight Yorke: Zbog Alexa Fergusona počeo sam piti

U klub s Old Trafforda Yorke je prešao iz Aston Ville 1998. za 15 milijuna eura. S Andyjem Colem činio je jedan od najubojitijih tandema u Europi
Vidi originalni članak

 Priznao je da je svaku nedjelju provodio po barovima u kojima je u pijanom stanju gledao suigrače na televiziji.
Jedino što ga je održavalo, priznaje Yorke u svojoj autobiografiji, jest činjenica da je menadžer momčadi Alex Ferguson najavio odlazak s klupe krajem sezone. Nije ga otrijeznilo niti upozorenje kapetana Roya Keanea koji mu je rekao da izgleda “sje....”, nakon što je Ferguson pristao produljiti suradnju s klubom. Okret čašici bilo je ponovno jedino rješenje u ubijanju tuge koju je proživljavao. - Ponovno sam počeo piti, nisam bio alkoholičar, ali mi je alkohol pomagao da ubijem samoću. Bio sam poput zombija - dio je Yorkeove autobiografije naslova “Rođen da bih pogađao” (“Born to score”).
U kakvim je odnosima sa nekadašnjim suigračima Yorke otkriva i po poruci koju je poslao nekadašnjem kapetanu i kasnijem treneru Keaneu, nakon što je načuo da bi ovaj mogao dobiti otkaz na mjestu menadžera Sunderlanda, kluba u kojem je Yorke okončao karijeru.
- Poslao sam mu poruku i kazao da se nadam da će sve ispasti dobro. Zaželio sam mu sve najbolje u budućnosti, a nakon desetak minuta dobio odgovor: 'Odjeb...'”, otkriva Yorke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tahuti 27.09.2009.

    jadnicima je svaki izgovor dobar. još i lova od knjige. dobro mu je Kino rekao.

  • baka22 27.09.2009.

    nekom zena unisti zivot,nekom sir alex ferguson,a sigurno nije ni prvi ni zadnji kojeg je izludio!!!

  • dusansk 27.09.2009.

    Neko se propije zbog žena a ovaj idiot zbog sir Alexa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare