To je to što me zanima!

Dybala je bio negativan, a sad je opet pozitivan na koronu?!

Dybala nije bio prvi nogometaš Juventusa koji je zaražen. Prvi je pozitivan na korona virus bio njegov suigrač Daniele Rugani, a potom je pozitivan bio i Blaise Matuidi
Vidi originalni članak

Čudne stvari događaju se u Italiji. Juventusov nogometaš Paulo Dybala ponovno je pozitivan na korona virus!

NAJSKUPLJI IGRAČ JUVEA Dybala otkrio: Moja djevojka i ja pozitivni smo na koronu!

Iako je prije nekoliko dana javio kako je pušten zbog negativnih testiranja, sada je opet pozitivan pa se vratio u kućnu karantenu, tvrdi njegova cura Oriana Sabatini.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nas dvoje smo se testirali 21. ožujka i bili smo pozitivni. Prije tri dana bili smo negativni. I onda smo na trećem testiranju opet bili pozitivni. Ne znam kako to funkcionira - rekla je Sabatini.

Dybala nije bio prvi nogometaš Juventusa koji je zaražen. Prvi je pozitivan na korona virus bio njegov suigrač Daniele Rugani, a potom je pozitivan bio i Blaise Matuidi.

ZA DOBROBIT SVIH CR i ekipa odrekli se milijuna kako bi osoblje ostalo u Juveu

Sabatini je poručila:

- Ostanite kući barem dva tjedna...

Još 27. ožujka Dybala je izjavio kako mu se stanje poboljšava:

- Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima. Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No sad sam bolje, kao i moja djevojka.

Ipak, čini se kako će morati još malo odmarati...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zera 05.04.2020.

    Neko nas je grdno peevario.

  • 05.04.2020.

    C/P Dr. Gajski dovodi u pitanje i testiranje na koronu: – Test kojim se testira je potpuno neistražen. On nije validiran i ne znamo što on uopće dokazuje. Ne znamo njegovu specifičnost i senzitivnost. Kineski istraživači su utvrdili da je pola tih nalaza lažno pozitivno i to su Kinezi objavili u znanstvenim časopisima.

  • 05.04.2020.

    Jednom ko nijednom

Komentiraj...
Vidi sve komentare