To je to što me zanima!

'Džabe mu svi proteini svijeta, boks nisu vreća, EKG ni traka'

Gledajte, fizički Joshua može nadtrenirati bilo koga. On uništava svaki EKG, svaku traku za trčanje, trga boksačke vreće, ali sve je to nevažno, rekao je Tyson Fury
Vidi originalni članak

Da odluči sudjelovati u "Plesu sa zvijezdama" i tamo bi vjerojatno pobijedio. Jer kada Tyson Fury zapleše i Nicolas Quesnoit padne u trans. 

Boks kakav je noćas pokazao protiv neporaženog Toma Schwarza, ti plesni koraci na četverokutnom podiju spadaju u kategoriju umjetnosti i nema boksačkog obožavatelja koji na takve poteze ostane ravnodušan. Ma, k vragu i sve - čak je i Keanu Reeves ljubomoran na Furyja.

Pobjedom protiv Nijemca pokazao je da je uvjerljivo najbolji boksač današnjice, pogotovo kada je u pitanju tehnika kojom boksa. Sjajan defenzivni boks krasi ga cijelu karijeru i upravo ga je on vinuo u svjetske visine. Njegov karakter samo stvara neki dodatni šarm zbog kojeg se o Furyju često može govoriti kao o "Aliju našeg doba".

VELIKI TYSON FURY Fury je Ali naše ere! Borac od prvoga dana i div velikog srca

Nakon velike pobjede protiv Schwarza, koji realno nije na njegovoj razini, opet se pokrenulo pitanje njegova meča s Anthonyjem Joshuom. Uz dužno poštovanje Andyju Ruizu, izgledi za novu pobjedu i novo iznenađenje nad AJ-em su mu gotovo nikakvi pa je samo pitanje vremena kad će se Fury i Joshua konačno susresti.

A Fury je ovog puta bio oštriji nego ikad do sada.

- Gledajte, fizički Joshua može nadtrenirati bilo koga. On uništava svaki EKG, svaku traku za trčanje, trga boksačke vreće, ali sve je to nevažno - rekao je Gypsy King nakon meča.

- Boks nije raketna znanost kako ga ljudi danas pokušavaju predstaviti. Ako znaš boksati, boksaj. Ako ne, onda zaboravi na to. Možeš pojesti sve proteine svijeta, ali kad primiš 'bombu' u bradu i kreneš paničariti to ti i ne pomaže puno.

Fury je zatim poentirao do samog kraja.

- Najbolji osjećaj koji sam imao je kada su dva boksača s najboljom kondicijom posljednjih dvadeset godina, Kličko i Joshua, izgubili od - debeljka.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Paul_George_13 17.06.2019.

    Fury vs Wilder II .. Sve ostalo je nebitno

  • kažemja 16.06.2019.

    Kakav je to boks koji boksa Fury ? Lamaće tim dugim rukama i ljulja se čitav meč.Ružno za gledati .

  • 16.06.2019.

    Furry boksa ruzan boks...visok je 2.17cm i bjezi po ringu..onda hvata priliku za napad! Drag mi je borac ali ovo samo pokaziva koliko je boks jadan danas,nema boksaca koji ti udju u gard pa pocmu tamburat,kada se sjetim Tysona,Holifielda koji su boksali na udaljenosti od pola m...a ti su udarci bili kao maljevi jer je taj udarac najjaci...nema borca koji Furryu moze pric jako blizu! Wilder i on su najbolji danas za mene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare