To je to što me zanima!

Džoker Raketa! U dvije minute na terenu asistirao u preokretu

Barcelona je, uz nešto muke, pobijedila Rayo Vallecano 3-1 na Camp Nouu, u zagrijavanju za utakmicu protiv Lyona u Ligi prvaka, a Ivan Rakitić sjajno je iskoristio desetak minuta
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone pobijedili su Rayo Vallecano 3-1 u subotnjoj utakmici 27. kola Primere na Camp Nouu te su tako zadržali sedam bodova prednosti pred prvim pratiteljem Atléticom, koji je ranije svladao Leganés 1-0 golom Saúla Ñígueza.

Barcelona je, u iščekivanju uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv Lyona u srijedu, nastupila s ponešto izmiješanim sastavom, pa je tako naš reprezentativac Ivan Rakitić započeo na klupi. I nije krenulo nikako dobro za Katalonce jer je u 24. minuti sjajnim udarcem malo izvan šesnaesterca Raúl de Tomás doveo Rayo u vodstvo. Bio mu je to 11. gol u sezoni.

Nije trebalo dugo čekati da Barcelona uzvrati. Lionel Messi u 38. ubacio je iz slobodnjaka, a Gerard Piqué izbjegao je ofsajd-zamku i zabio glavom iz blizine četvrti put u La Ligi ove sezone.

Vallecano je do predaha izdržao s aktivnih 11, ali je već u četvrtoj minuti nastavka popustila koncentracija. Kapetan Jordi Amat pokosio je Nélsona Semeda, a Lionel Messi bio je koncentriran iz penala zabivši 26. put u sezoni. Uvjerljivo je vodeći na ljestvici strijelaca španjolskog prvenstva, ali i svih liga "petice".

Deset minuta prije kraja Rakitić je ušao u igru umjesto Philippea Coutinha i samo dvije minute potom napravio je dar-mar u obrani gostiju. Nakon što je pretrčao gotovo cijeli teren, u malonogometnoj akciji dao je povratnu loptu Luisu Suárezu iz blizine, a Urugvajac nije imao težak posao zabiti 17. gol sezone.

>>> Video pogledajte OVDJE.

Barcelona nastavlja gaziti i dalje i ostaje u igri za trostruku krunu, a Rayo je zacementiran za dno - doduše, svega dva boda ispod crte ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Zlatan 10 10.03.2019.

    Mislim kod penala pitanje je da li je uopste bilo kontakta, a ne kao u clanku POKOSIO!! Zasto se favorizira Barca na ovom portalu, a svaki penal Reala ili gol je uvijek dvojben ili su nekog pokrali

  • 09.03.2019.

    Raketa igracina, neznam kako bi ga opisao uopce. On trenutno u bilo kojem klubu da igra sigurno bi bio u prvih 11. Rijetko ozljeden, moze igrat 3 dana zaredom. Daleko najpodcjenjeniji veznjak danasnjice. Kao sto je neko vec pisao tu, Modric i on da igraju zajedno u klubu bili bi u rangu Xavija i Inieste.

  • fantom na bickilu 09.03.2019.

    Srijeda je dan odluke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare