To je to što me zanima!

Džomba: Ivano, jedva čekam da čujem tvoju verziju priče...

Nisam siguran bih li vukao jednake poteze da sam izbornik, no bez obzira na sve letvica mora biti visoko postavljena, kaže Džomba. Čeka da Balić ispriča svoju priču
Vidi originalni članak

24sata: Što možemo očekivati od Hrvatske na SP-u u Španjolskoj?

Ono što i uvijek očekujemo. Polufinale je nešto što moramo doživjeti kao imperativ. Bez obzira na sve, jer letvica je ovih godina visoko postavljena.

24sata: Mislite li da je momčad previše pomlađena?

Ha, gledajte... To je stvar izbornika, svatko radi kako misli da je najbolje. Da sam ja izbornik, možda bih vukao i neke drukčije poteze, ali to možemo govoriti samo hipotetski. On odlučuje i ako napravi vrhunski rezultat, bit će kralj. Ako ne uspije, sam će biti odgovoran i morat će snositi posljedice.

24sata: Kako komentirate slučaj otpisivanja Ivana Balića?

Ivano se još nije izjasnio, nije ponudio svoju stranu priče i dok god je tako, nema smisla o tome previše mudrovati. Jasno je koliko je bio važan u svim uspjesima u zadnjih deset godina, kao što je jasno i da se sve ovo moglo izvesti puno elegantnije.

24sata: Jeste li se čuli s njim, pitali ga o čemu je riječ?

Ne, nismo razgovarali već neko vrijeme, ali i sam znam da mu je teško, da nije lako sve to proživljavati.

24sata: Vas više nema, nema ni Zrnića. Jesu li Čupić i Horvat pravi nasljednici na “vašoj” poziciji?

Apsolutno. Svaka druga reprezentacija bila bi sretna da ima jednog takvog igrača, a mi imamo dvojicu. Evo, ni sam ne znam koji je bolji. Bez dvojbe, Najbolji su par desnih krila na svijetu.

24sata: Već dugo niste u rukometu. Gdje ste i čime se bavite?

Bavim se građevinom. I dok sam igrao, ušao sam u taj biznis, a sad mi je to primarna preokupacija. Naravno, uz očinstvo, to je najvažnije.

24sata: Kako ste se snašli u toj ulozi, ima li poteškoća?

Ma kakvi, uživam kao nikad u životu. Kći Una ima osam mjeseci i sad znam da je biti otac najljepši osjećaj na svijetu.

24sata: A rukomet? Hoćete li se vratiti u svoj sport?

Naravno. Trebalo mi je vremena da se odmorim, ali sad mi već fali. Ipak mi je rukomet dao sve, to je moj život i bilo bi glupo ne ostati u njemu. Jedino ne znam hoću li biti trener ili nešto drugo.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ntnk 24sata 16.01.2013.

    svaka cast mirzi ali nase najbolje desno krivo je bio irfan smajlagic tu nema price nikakve kao kad bi rekli da je metlicic bio bolji od saracevica ili kaleb od cavara mislim nebuloze pisete

  • Šarlota 15.01.2013.

    Da nema takvih kao što su Džomba i Balić (naravno da ima puno zaslužnih), mi pored Gopca i Goluže ne bismo imali reprezentaciju na svjetskim natjecanjima. Zavist, jal i ljubomora koje se oni ukomponirali u svoje izborništvo prelaze granice dobroga ukusa.

  • veron 15.01.2013.

    bilo je lijepo gledati ga kojom lakoćom leti,zabija golove..jedan je Mirza DŽomba !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare