To je to što me zanima!

"E, moj Paraiba, opet nisi zabio j...m ti tvoj Brazil"

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Zagreb i Hajduk su u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez pobjednika i golova, a Vugrinec je promašio penal u 55. minuti
Vidi originalni članak

E, moj Paraiba opet nisi zabija gol! J...m ti Brazil! Vratit ćemo te tamo na posudbu, vikao je u šali netko iz stručnog stožera Hajduka na izlazu iz svlačionice u Kranjčevićevoj. Iako je Hajduk u prvoj utakmici četvrtfinala kupa odigrao blijedu, na trenutke negledljivu partiju, nitko u taboru Splićana nije djelovao pretjerano nezadovoljno.
- Bila je to odlična utakmica, zadovoljan sam našom igrom. Šteta da nismo iskoristili bar jednu od onih nekoliko prilika - rekao je pomoćni trener Hajduka Igor Tudor. A njegova momčad imala je točno dvije prilike. Prvo je krajem prvog poluvremena spomenuti Paraiba sa pet metara promašio cijeli gol, a Tomasov je istu stvar napravio desetak minuta prije kraja u situaciji jedan na jedan. Splićani na kraju mogu biti prezadovoljni s 0-0 budući da je Zagreb već nakon 10 minuta mogao voditi 2-0, a u 56. minuti Davor Vugrinec je promašio cijeli gol iz penala.
- Ma, šteta, Subašić je već otišao u krivu stranu... Penal je bio na meni, možda ga nisam trebao ja izvesti. No uvijek ih pucam i opet ću! - rekao je tragičar susreta Vugrinec, koji je osim penala imao još dvije šanse.
- Krivnju za taj penal preuzimam na sebe. Znate ono pravilo da igrač na kojem je bio penal isti ne bi smio izvesti. No bio sam siguran da će Vuga pogoditi - rekao je trener Zagreba Igor Štimac i dodao:
- Ponosan sam i prezadovoljan kako smo odigrali, ali jednostavno smo morali već u prvoj utakmici riješiti pitanje polufinalista. Nevjerojatno je što smo sve promašili.
Zaista, osim neiskorištenog penala i dva Krstanovićeva zicera Zagreb je imao još nekoliko odličnih šansi. Nekoliko minuta prije kraja isključen je i Hrvoje Vejić, Hajduk je malo stisnuo, no bez velikog učinka. Splićani u 90 zagrebačkih minuta nisu pokazali apsolutno ništa, a sa tribina su letjele i uvrede na trenerov račun.
- Reja, gubi se u Italiju i ti, i ovakav nogomet - dobacio je jedan navijač. Zaista, ne promijeni li Talijan hitno nešto u Hajdukovoj igri, mogao bi uskoro put Italije.

ŠIBENIK IZ OSIJEKA ODLAZI S 1-1
Istovremeno su u Gradskom vrtu u Osijeku svoju kup utakmicu igrali Osijek i Šibenik i odigrali bez pobjednika. Završilo je 1-1. Poveli su domaćini u 68. minuti golom Šorše koji se odlično snašao nakon što je golman Šibenika uspio samo odbiti slobodnjak. Iako je Osijek bio bolja momčad tijekom cijele utakmice, a Šibenik je samo srećom dobio tek jedan gol, gosti su uspjeli izjednačiti na samom kraju utakmice. U 87. minuti važan gostujući gol zabio je branič Vidić te se gosti mogu zadovoljno vratiti u Šibenik i mirno čekati uzvrat u svom gradu. (alb)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ivicasova55 26.11.2009.

    tatica k.... opet u ništa onih 6:0 bila je sreča

  • Saban 25.11.2009.

    de zapalite taj smjesni hajduk i napravite zgrade na poljudu i park za dijecu,najsmjesniji klub na svijetu hahahaahha

  • dccro 25.11.2009.

    kako vi ne kužite da je ovo još jedna prodana utakmica,cijeli tjedan ja govorim da će X bit u Zagrebu,a Hajduk će dobit minimalnim rezultatom u Splitu,to je kod ždrijeba Štimac proda

Komentiraj...
Vidi sve komentare