To je to što me zanima!

E, moj Saša: Disciplinski sudac ostao bez posla zbog Soudanija

Od 500 odluka Saši Pavličiću-Bekiću izmijenili su samo jednu, kad je kaznio Dinamovog Soudanija. Iz izvora bliskih Izvršnom odboru HNS-a saznajemo kako traže njegovog nasljednika
Vidi originalni članak

Nakon što je presudio Hajduku, Rijeci i brojnim drugim HNL klubovima, Alžirac El Arbi Hillel Soudani presudio je i Saši Pavličiću Bekiću, kojeg IO HNS-a, čini se, ipak neće potvrditi za Disciplinskog suca HNS-a sljedeće sezone.

Službene potvrde još nema, no iz krugova bliskih Izvršnom odboru saznajemo kako čelnici HNS-a intenzivno tragaju za novim Disciplinskim sucem, što potvrđuje priče kako Saša Pavličić Bekić neće biti potvrđen na dosadašnju funkciju.

S obzirom na to da je, za razliku od svog prethodnika Krešimira Vlajčevića, postavio visoke standarde i profesionalan odnos prema poslu koji je obavljao te ujednačene kriterije kažnjavanja svih sudionika natjecanja te da je na raznim funkcijama, najprije kao volonter na poslovima arbitraže, potom i kao predsjednik Disciplinske komisije, te na koncu i Disciplinski sudac, proveo punih pet godina, očito je da se Pavličić nekome svojim radom zamjerio. 

A kako mu je od 500 odluka svega jedna izmijenjena, i to ona o poništavanju kazne igraču Dinama Soudaniju, koju mu je Pavličić odrezao zbog udaranja igrača Lokomotive Luke Capana, jasno je odakle puše vjetar. Pavličića - Bekića pokušali smo kontaktirati, no nije se javljao na mobitel, a više o cijelom slučaju trebalo bi biti jasno za par dana, nakon potvrde novog Disciplinskog suca.

A da situacija bude apsurdnija, prva disciplinska kazna koju je Saša Pavličić Bekić donio kao Disciplinski sudac HNS-a, bila je ona o kažnjavanju Alojzija Šuprahe sa 27.000 kuna za napad na predsjednika Hajduka Marina Brbića, što je bila i ostala najveća presuđena pojedinačna kazna u povijesti HNS-a, a sada taj isti Šupraha, kao član IO HNS-a, odlučuje o neproduženju njegovog mandata. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 04.07.2017.

    Mamić šamara sve suce koji mu se nađu na putu.

  • cupi cupi 04.07.2017.

    zato nam i je takva liga što onaj koji radi svoj posao ne valja onaj koji ne radi valja on je presudio za udaranje igrača i dobro je napravio kažu netko je trebao prijaviti zo se desilo amater je prijavio Soudanija pa kada će te vi kao ostali savezi početi pošteno raditi svi na osnovu snimaka kažnjavaju igrače ne da netko nekoga prijavljuje pa nije to da se radi o onome drž te lopova gdje su naši suci u uefinim natjecanjima nema ih da ne spominjem kada igra reprezentacija na velikim smotrama gdje su nema ih tko je kriv pa HNS i njihova glupa pravila koda da smo u kamenom dobu

  • nikluk20 03.07.2017.

    eee....mafija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare