To je to što me zanima!

E, moj Suba: Danijel je ponovio Kalinića, ali Monaco ipak slavio

TEŠKA SU TA ISPUCAVANJA Danijel Subašić jedan je od najboljih pojedinaca Monaca koji juri prema naslovu prvaka, no ovu subotu ipak mu se dogodila početnička greška
Vidi originalni članak

Monaco je svladao Bordeaux 2-1 u 29. kolu francuskoga nogometnog prvenstva i povećao prednost nad drugoplasiranom Nicom na pet bodova u borbi za naslov prvaka.

Strijelci u pobjedi momčadi iz Kneževine bili su Mylian Bmappé (68.) i João Moutinho (74. minuta). Jedini gol za Žirondince zabio je Diego Rolan šest minuta prije kraja nakon velike pogreške hrvatskoga reprezentativnog golmana Danijela Subašića.

Suba je pri pokušaju ispucavanja lopte pogodio Rolana, a lopta mu se potom od glave odbila prema golu. Napadaču protivničke momčadi nije bilo teško iskoristiti poklon i vratiti neizvjesnost u samu završnicu, no bodovi su ipak ostali na Luju II.

Danijelov reprezentativni kolega Lovre Kalinić prije točno mjesec dana napravio je sličnu pogrešku daleko od svog gola. Duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Eupena Lovre je promašio cijelu loptu i poklonio pobjednički gol protivniku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Rex_Carlus 12.03.2017.

    "Strijelci u pobjedi momčadi iz Kneževine bili su Mylian Bmappé (68.) i João Moutinho (74. minuta)" Mylian od milja Miljenko :D. Kylian,kylian.....

  • ONAJ 101 12.03.2017.

    pa kakva je ovo greška,čovjek mu je ušao u blok,jbg takvih blokada na svakoj utakmici bude 10-15,samo što nebude u pitanju golman,nego uglavnom neko od igrača u napadu svoje ekipe.

  • čisti_hrvat 11.03.2017.

    Svi mi griješimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare