To je to što me zanima!

Hamilton zalio Putina, Twitter podivljao: "Napad na Rusiju"

Hamilton je primio nagradu od Vladimira Putina. Aktualni svjetski prvak nije čekao da ruski predsjednik ode s podija. Otvorio je šampanjac te ga zalio. I dalje je živ...
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton slavio je u Sočiju na Velikoj nagradi Rusije. Aktualni svjetski prvak pobijedio je ispred Sebastiana Vettela i Sergija Pereza. Britanac ispred Vettela vodi i u ukupnom poretku. Hamilton ima 302 boda, Vettel 236.

Britanski vozač primio je nagradu od ruskog predsjednika Vladimira Putina . No Hamilton nije pričekao s već standardnim slavljem koje uključuje prosipanje šampanjca. Britanac je otvorio šampanjac dok je prvi čovjek Rusije još bio na podiju. Malo šampanjca završilo je i na Putinovom odijelu. Jedan od zaštitara mrkim je pogledom odmjerio Hamiltona, dok se drugi na sve to nasmijao.

- "Zračni napad na Putina", "Lewis je hrabar, a možda ima želju za umiranjem", "Samo Hamilton može zaliti Putina i ostati živ" - samo su neki od komentara na Twitteru.

Soči je inače mjesto u kojem Mercedes slavi svoje konstruktorske naslove. Četiri utrke prije kraja Mercedes ima nedostižnih 531 bod ispred drugoplasiranog Ferrarija (359) i Williams-Mercedesa na trećem mjestu s 220 bodova. Mercedes je i lani osigurao konstruktorski naslov u Sočiju.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • smrtdolazipomene 12.10.2015.

    Vidi se da je Putin gospodin čovjek. Da je zalio Milanovića, Ostoju, završio bi u pržunu.

  • Montenegro Diamantes_ 12.10.2015.

    ..Ovo previše boli koliko je ovaj Mercedes nadmoćan..

  • 12.10.2015.

    Putin je u svakoj situaciji jednostavno rečeno "cool"

Komentiraj...
Vidi sve komentare