To je to što me zanima!

E, to je razočaranje! Zbog tuge golman izašao iz igre

Iskusni brazilski golman Rogerio Ceni nije mogao podnijeti činjenicu da je krivac za primljeni gol. Potpuno psihički slomljen, napustio je utakmicu
Vidi originalni članak

Čudno je što Scott Carson ne pati svakodnevno zbog ovakvih stvari, rugaju se engleski mediji svom reprezentativnom golmanu nakon što su vidjeli kadrove iz Brazila. Rogerio Ceni je iskusan golman, u siječnju je navršio 36 godina, ali na pritisak nije imun. Protivnički igrač je lijevom nogom s desne strane uputio centaršut, no lopta je u čudnom 'efeu' završila u golu. Nešto slično dogodilo se Draženu Ladiću na Poljudu sredinom 90-ih, Brian Laudrup je pogodio uz pomoć splitske bure...
Golman Sao Paola je otišao po loptu, izvadio je iz mreže i onda se - slomio! Do njega je došao i sudac, pokušao ga utješiti. Nije bilo uspjeha. Rogerio Ceni je sporim korakom napustio teren na najbližem mogućem mjestu, legao na travu i nastavio očajavati. Treneru Sao Paola nije preostalo ništa drugo nego poslati na gol rezervnoga golmana. A Rogerija ostaviti sa svojim brigama i traumama.
- Iskustvo očito ne mora uvijek biti ključni preduvjet za stabilnost na terenu - komentirao je ponašanje svoga golmana trener Muricy Ramalho.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bart85 10.02.2009.

    Ma kakva ljubav prema nogometu i klubu? LJuba bi bila kad bi stao na gol nakon ovog i potrudio se obraniti 3 zicera kako bi spasio svoju momčad. Nije uzalud ona: \"Ima majka 2 sina, jedan je normalan a drugi je golman.\"

  • KujtimShalja 10.02.2009.

    nije se niko sjetio napisat kolko je tekma završila - mislim ako su vodili ili gubili tri razlike do tad - koga briga

  • markees88 10.02.2009.

    NEZNAM KOLKO SAM JA SVATIO DA JE IZASAO ZBOG BOLOVA U MISICU ????? AL DOBRO VALJDA OVI NOVINARI BOLJE RAZUMIJU PORTUGALSKI?!!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare