To je to što me zanima!

EA Sports se poklonio Modriću: Fifa će ubaciti dribling maestra!

EA Sports ubacio je novi dribling, prepoznatljivi potez Luke Modrića, kojeg su i nazvali po hrvatskom 'maestru' - "Modrić Skill Move". Njega, jasno, neće moći izvesti svi igrači
Vidi originalni članak

Obožavatelji jedne od najpopularnijih videoigrica, Fife, s nestrpljenjem iščekuju novo ažuriranje za aktualnu "Fifu 22", pogotovo oni u Hrvatskoj. Razlog? 

EA Sports ubacio je novi dribling, prepoznatljivi potez Luke Modrića, kojeg su i nazvali po hrvatskom 'maestru' - "Modrić Skill Move" (ili "Ball Roll Cut 180")! Njega, jasno, neće moći izvesti svi igrači, kao što i u stvarnom svijetu ne postoje mnogi s vještinama našeg kapetana, već samo oni koji imaju ocjenu vještine četiri ili pet.

PINTUSOVE METODE Modrić pod posebnim nadzorom u Real Madridu: Na pripremama trčao pod maskom za hipoksiju

EA Sports je i objavio video kako će to izgledati:

Jednom od najvećih majstora najljepše sporedne stvari na svijetu tako se nakon 'prave' Fife poklonila i ona virtualna, a bit će zanimljivo kakvu će mu ukupnu ocjenu dati u "Fifi 23", koja izlazi krajem rujna.

Podsjetimo, bit će to posljednja Fifa budući da Electronic Arts (EA) gubi licenciju nakon isteka sljedeće sezone. Dakako, videoigrica će se i dalje razvijati, samo pod nazivom "EA Sports FC".
TAJNA DUGOVJEČNOSTI Modrić iznenadio liječnike u Madridu: Može igrati do 40.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Raffaelle Molnaretti 25.07.2022.

    Bravo modrić

  • GeneralPraljakUskoplje 22.07.2022.

    Da su korektni dali bi mi ukupnu ocjenu od 91 … 90 bi bilo ok ali mislim da ce mu dati 89 pošto vec godinama ne daju realne ocjene

  • ivan_0032@yahoo.com 22.07.2022.

    pa taj moze bit bolji od Backhama ali samo u Medijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare