To je to što me zanima!

Ebel nakon dva tjedna stanke: 'Medvjedi' izgubili od Capitalsa

Medveščak se nije dobro proveo na gostovanju kod Vienne Capitalsa, koji su ih pobijedili 4-2. 'Medvjedi' su ostali na petom mjestu lige. Za dva dana igraju u Grazu
Vidi originalni članak

Zbog reprezentativnih obveza EBEL liga je stala na dva tjedna, a večeras se igralo 21. kolo. Medveščak se nije dobro proveo na gostovanju kod Vienne Capitalsa, koji su ih pobijedili 4-2. 

Na vratima Medveščaka iznenađujuće je počeo Gašper Krošelj umjesto Roberta Kristana. Krošelj je branio samo pet minuta jer je u tom kratkom vremenu uspio primiti dva gola, zabili su David Rodman i Jeremy Rebek. Na isteku devete minute za 3-0 pogodio je i Rotter. Samo 15-ak sekundi kasnije smanjio je Jonathan Filewich. U drugoj trećini Rafael Rotter praktički je prelomio utakmicu, a Joel Prpić je osam minuta prije kraja samo ublažio poraz.

Bio je ovo treći međusobni susret ovih dviju momčadi i druga pobjeda Capitalsa. Podsjećamo, Medveščak je prethodno u Domu sportova slavio 6-1, a Villach na svom ledu 7-4.

'Medvjedi' su usprkos porazu ostali na petom mjestu lige. Novu utakmicu igraju već za dva dana, kada gostuju kod Graza, trenutno sedme momčadi EBEL-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skeletor83 22.11.2010.

    umjetna tvorevina kao i ti otac te sigurno nije htio

  • skeletor83 22.11.2010.

    zig zag opet izgubio medvesčak hahahahahahahahahahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare