To je to što me zanima!

Ecclestone: Sennina smrt je bila dobra za Formulu 1!

Bila je to tragedija, ali opet, publicitet koji nam je donijela smrt Ayrtona Senne bio je ogroman, izjava je Ecclestonea koja je sablaznila svijet...
Vidi originalni članak

Bernie Ecclestone, šef natjecanja Formule 1, sablaznio je svjetsku javnost izjavom o jednom od najvećih vozača svih vremena, Brazilcu Ayrtonu Senni. Skandalima skloni Britanac je u intervjuu za brazilski dnevnik Folha de Sao Paulo mrtav-hladan ustvrdio kako je Sennina smrt bila tragedija, ali i da je bila dobra za Formulu 1.
- Bila je to tragedija, ali publicitet koji nam je donijela je bio ogroman. Bilo je to dobro za Formulu 1. Velika je šteta što smo izgubili Ayrtona. Bio je toliko popularan, ali mnogi su se ljudi zainteresirali za Formulu 1 tek nakon njegove smrti koja nam je donijela veliki publicitet - rekao je Ecclestone uoči Velike nagrade Brazila u Interlagosu.
Trostruki svjetski prvak Senna poginuo je 1. svibnja 1994. godine na Velikoj nagradi San Marina u Imoli.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dijana italy 21.10.2009.

    seljacina stara samo pare gleda neka stavi on svoja jaja u bolid pa neka vozi 300 na sat pa da vidi kako je to a kada pogine mi cemo reci da je to bilo odlicno za Formulu 1 kad ce vize prestat kenjat vidi se da je izvapio

  • laptopxp 19.10.2009.

    I Ecclestonova smrt bi bila dobra za formulu 1, dosta je stari prdonja uzurpirao najjače svjetsko automobilističko takmičenje.

  • jadro73 18.10.2009.

    A šta se sada tu zgražavate?Čovjek je rekao ono što misli,a ništa nije lagao.Točno znam taj osjećaj.Ljude će najviše iziritirati ako kažeš istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare