To je to što me zanima!

Eddie Hearn otkrio kad bi Hrga mogao boksati za titulu: Ovaj tjedan naredit ćemo tu borbu!

S obzirom da Fury već ima ugovoren meč, ne možete tražiti iznimku. Stoga, smatram da bismo trebali ugovoriti meč Usika i Hrgovića, vjerojatno za prosinac, komentirao je popularni promotor Eddie Hearn
Vidi originalni članak

U kolovozu su održana dva velika boksačka događaja. Prvi je održan 12. kolovoza, kada je Anthony Joshua nokautirao Roberta Heleniusa u glavnom meču večeri, a iste se večeri u londonskoj O2 Areni borio i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (31). 

'El Animal' je tehničkim nokautom upisao 16. pobjedu u karijeri i time zadržao stopostotni učinak u karijeri, ali i ono važnije, ostao je obavezni izazivač za IBF-ov pojas prvaka čiji je vlasnik Oleksandr Usik. Ukrajinac se, međutim, trebao pobrinuti za Britanca Daniela Duboisa. To je dominantno učinio u obrani pojasa prvaka prošle subote.

PRILIKA ZA FILIPA Usikov menadžer otkrio što se mora dogoditi da Hrgović lovi pojas: Svakako bi bio opcija...

Upravo bi Hrgović trebao biti idući izazivač Usiku, koji se ipak nada borbi protiv Tysona Furyja za unificiranje pojaseva. Međutim, 'Kralj cigana' dogovorio je ekshibicijski meč protiv bivšeg UFC prvaka Francisa Ngannoua i očito je kako njegov fokus trenutno nije usmjeren na obranu pojaseva.

Usik neće dobiti iznimku

Stoga će Usik teško izbjeći borbu s Hrgovićem, a to smatra i popularni boksački promotor Eddie Hearn.

- Taj će meč (Usik protiv Hrgovića, op. a.) bit naređen ovaj tjedan. Usik će tražiti iznimku i borbu protiv nekog drugog, a Tyson Fury jedina je osoba protiv koje bi mu ta iznimka bila odobrena - ističe Hearn.

Hrgović je obavezan izazivač za IBF titulu i Usik tu borbu može izbjeći jedino borbom za ujedinjene svih svjetskih titula u teškoj kategoriji. Međutim, prema najoptimističnijim prognozama meč Usika i Furyja mogao bi se održati tek na proljeće, dok bi se borba Usika i Hrgovića mogla održati, primjerice, i u prosincu...

TKO JE SLJEDEĆI? Hrgović otkrio recept kako može pobijediti Usika: Ja sam čovjek za to, a ne Fury! On je čudan... OBAVEZNI IZAZIVAČ PO IBF-U Usik izbjegao odgovor, Hrgović mu poručio: Vidimo se uskoro!

- S obzirom da Fury već ima ugovoren meč, ne možete tražiti iznimku. Stoga, smatram da bismo trebali ugovoriti meč Usika i Hrgovića, vjerojatno za prosinac - komentirao je Hearn, a zatim pohvalio hrvatskog boksača.

VIDEO: POGLEDAJTE NOKAUT Usik razbio Duboisa! 'Hrgović? Idem jesti i piti mineralnu vodu'

- Sviđaju nam se Hrgovićeve šanse u tom meču, definitivno je napredovao u posljednjih nekoliko mečeva. Spremni smo organizirati taj meč - zaključio je Hearn.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.09.2023.

    Naredit borbu 😂😂😂 , Hrgović će doči na red ako cigo bude nezainteresiran i još koji atraktivniji borac . A ko slućajno i bude borba spavanac el analnog do 5 runde

  • Bummser30 01.09.2023.

    Lako je to sve reći, teško je napraviti, Usyk nije bez veze prvak, strašno je dobar, da ima jače udarce nokautirao bi Joshua u oba meča .

  • Bummser30 01.09.2023.

    Hrgović bez kalkulacija svaku rundu u napad i u razmjenu udaraca, Hrga može podnijeti njegove udarce neće ga nokautirati, ako Hrgovic njega uspije pogoditi par puta pravo kako spada bit će nokaut! Idemoo , više ih je pun k. i ovoga Ukrajinca i onih Ukrajinaca, a i onoga Cigana bez poraza , ajmo par mečeva godišnje pa ćemo vidjeti ko će biti ne poražen tako dugo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare