To je to što me zanima!

Eden Hazard (32) ide u mirovinu

Odigrao je 351 utakmicu za londonski klub i zabio 110 golova uz 92 asistencije, bio je i najbolji igrač Premier lige u sezoni 2014/15., ali sve je krenulo nizbrdo odlaskom u Real Madrid...
Vidi originalni članak

Bivši kapetan belgijske reprezentacije Eden Hazard (32) sve je bliže odlasku u igračku mirovinu, tvrdi Foot Mercato.

Hazardu je istekao ugovor s Real Madridom krajem lipnja, a od tada je odbio nekoliko ponuda i samo se čeka njegova potvrda mirovine. Nekoć je bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu, vrhunac karijere imao je u dresu Chelseaja, s kojim je dva puta osvojio Premier ligu.

A SAD ADIO Kraj sage: Real napušta najgore pojačanje i najskuplji igrač ikad NAJSKUPLJI PROMAŠAJ Bizarna scena: Real ga po golu plaća 16 milijuna eura, a protiv Barcelone se nije ni zagrijavao

Odigrao je 351 utakmicu za londonski klub i zabio 110 golova uz 92 asistencije, bio je i najbolji igrač Premier lige u sezoni 2014/15., ali sve je krenulo nizbrdo odlaskom u Real Madrid. 'Kraljevski klub' platio ga je čak 115 milijuna eura, ali nikad nije opravdao tu cijenu.

Oprostio se od Belgije nakon poraza od Hrvatske

Odigrao je samo 76 utakmica u četiri godine s Realom i zabio samo sedam golova. Ozljede su zaustavile njegovu karijeru, nekoliko je puta uhvaćen izvan forme na pripremama Reala s kojim kilogramom viška, a i kada bi se doveo u dobru fizičku formu, opet bi se ozlijedio.

OPET JE OZLIJEĐEN Hazardov bivši suigrač šokirao: Nikad nije trenirao. Noć prije utakmice jeo bi i nakon večere

Nakon Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je njegova Belgija ispala u grupnoj fazi nakon poraza od Hrvatske, Hazard je rekao zbogom reprezentaciji. Za Belgiju je odigrao 126 utakmica i zabio 33 gola, ali došao je kraj. 

Imao je ponudu Al-Hilala iz Saudijske Arabije i iz MLS-a i francuske lige gdje je igrački sazrio, ali čini se da je Belgijac prelomio. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KešićIsBack 29.08.2023.

    pa.on je u mirovini već 7 godina 😳

  • ems 29.08.2023.

    šteta potraćenog talenta i obećavajuće velikog igrača...nažalost nakon prelaska u real, ugasio je sam sebi karijeru...velika šteta

  • MoscaCP 29.08.2023.

    Ovaj je u mirovini od kada je došao u Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare