To je to što me zanima!

Eduardo da Silva najbolji igrač svog Šahtara u protekloj sezoni

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva iza sebe ima sjajnu sezonu, a to su nagradili i navijači Šahtara koji su ga proglasili najboljim igračem prošle sezone
Vidi originalni članak

Navijači Šahtara su rekli svoje - najbolji igrač kluba u prošloj sezoni bio je Eduardo da Silva. Od ukupnih 3320 glasova Eduardo ih je dobio 864.

- Jako sam sretan. Hvala momčadi jer je ona najzaslužnija za moje dobre igre. Nema individualnog uspjeha bez podrške suigrača. Iza nas je dobra sezona, a ja sam proglašen najboljim samo zahvaljujući njima - rekao je Eduardo.

Iza njega ostali su Alex Teixeira, koji je na pola sezone otišao u kineski Jiangsu Suning, sa 776 glasova te Marlos sa 550 glasova.

- Velika mi je čast što su navijači prepoznali moje igre. Mislim da to mogu zahvaliti iskustvu, kvaliteti i sreći. Naravno, važno je bilo i povjerenje trenera. Pred nama je nova sezona i jedva čekamo nove pobjede i naslove. Želimo biti prvaci, to je naš glavni cilj ove sezone - zaključio je Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • CrOaTiA_9 27.06.2016.

    E da smo ga imali na EP umjesto onog panja Mandzukica

  • cune5 27.06.2016.

    On je taj koji nas je trebao golovima odvesti u finale, ali onaj tko se odrekne ovakvog rasnog centarfora nije niti zaslužio ići dalje. Statistika davanja golova mu je bolja od Ronaldove. Veliki igrač i čovjek.

  • barcelona12345678 27.06.2016.

    edurdo cudo..e moj cacicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare