To je to što me zanima!

Eduardo: Mislim da nisam još nikad čuo za ovakvu utakmicu

Vodili smo 3-0, na kraju 3-3 i 15 minuta koje nikako nisu htjele proći. Mislim da gledatelji neće brzo zaboraviti ovu utakmicu, rekao je Dinamov golman Eduardo
Vidi originalni članak

Tri penala? Ne sjećam se stvarno da sam ikada i čuo za takvu utakmicu. Kakvih 90 minuta, odahnuo je Dinamov golman Eduardo nakon nevjerojatne utakmice.

Molde je u 90 minuta imao čak tri penala. Prvog je promašio Kamara, drugog je skinuo Eduardo Singhu, no treći je Elyounoussi lakoćom zabio i doveo Dinamo u probleme.

- Vodili smo 3-0, na kraju je bilo 3-3 i 15 minuta koje nikako nisu htjele proći. Mislim da su gledatelji mogli stvarno uživati i neće brzo zaboraviti ovu utakmicu. Najvažnije je ipak da smo mi prošli dalje i da ćemo u petak biti u ždrijebu play-offa Lige prvaka - dodao je Portugalac.

Dva od tri penala skrivio je upravo Eduardo, no zajedno s ostatkom momčadi može slaviti prolaz dalje i sigurnu europsku jesen. Ne izbore li Ligu prvaka, igrat će barem u skupinama Europske lige.

- Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto. Što reći? To je nogomet - zaključio je portugalski golman.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Papanikolau7 05.08.2015.

    nazalost,dinamo ako udje u lp bit ce kanta za napucavanje jer ovakav trener i ovakva momcad,pa oni su dno,a isto se pise i hajduku,realnost je jednima i drugima hnl,dao bog da ovi udju u lp,ovi u el al bojim se da ce svaku pusit sa 3 komada

  • fuu kam ise 05.08.2015.

    Hahaha " nadam se da je publika mogla uzivati " lol... Ja znam samo da sam nakon 3:3 prekinuo gledati jer sam se previse uzrujao ..Kakva 2 penala je napravio Eduardo :)) ali na srecu majstorski obranio drugoga ...inace netko je vec spomenuo ima srece da nije dobio crveni karton za onaj posljedni penal ! Tu nas je sreca pomazila , jer Dinamo bi u protivnom 100% izgubio

  • mravuj123 05.08.2015.

    neka dovedu livakovica

Komentiraj...
Vidi sve komentare