To je to što me zanima!

EDUARDO (NI)JE LOŠ - Wenger plješće Duduu

Svi igrači su u potpunosti ispunili Wengerove zahtjeve. Pa tako i Eduardo, rekao je Wengerov dugogodišnji pomoćnik Boro Primorac
Vidi originalni članak

Henry je zabio sjajan gol. Nažalost, ne na Emiratesu, cinični su engleski mediji nakon Arsenalova remija s Milanom. Pitaju se kako je moguće promašiti sve ono što je promašio Adebayor i prisjećaju se velikog Thierryja. Koji je, doduše, jednako tako promašivao u finalu Lige prvaka protiv Barcelone prije dvije godine.
- Oprostio sam mu, događa se - mirno je rekao Arsene Wenger na pitanje o gredi koju je Adebayor pogodio u 94. minuti. No koliko god mediji i navijači proklinju antijunaka, prstom su uprli u Eduarda i proglasili ga najgorim igračem Arsenala u tom susretu.
- Ma, to nije točno. Svi su odigrali odlično, ispunili sve zahtjeve koje je Wenger od njih tražio. Pa tako i Eduardo, bio je jako dobar, vjerujte, Arsene je jako zadovoljan - rekao je Wengerov dugogodišnji pomoćnik Boro Primorac.
Eduardo je bio daleko od gola, na lijevom boku, čak i češće u svom nego u Milanovu šesnaestercu. Uklizavao je, trčao, pretrčao 9345 metara za 73 minute i triput, bezopasno, zapucao na gol. Englesku javnost to očito nije zadovoljilo, no onog najvažnijeg - jest.
- Milan nam nije stvorio šansu, stalno smo pritiskali, samo nesrećom nismo zabili. A to znači da smo bili jako dobri - kaže Primorac.

KALAC ADEBAYORU: MORAŠ SE POPRAVITI
Ne znam što se dogodilo, no lopta nije htjela u gol. Ima i takvih dana, pravdao se Adebayor, kojega je na putu do svlačionice zezao Milanov golman Kalac.
- Dečko, moraš se popraviti, biti bolji - nasmijao je Kalac Adebayora. Milanov golman obranio je Togoancu nekoliko udaraca i doveo ga do “ludila”.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domagojbbb 22.02.2008.

    to je bio sudar dvaju svjetova! arsenal ih je razmontirao, ali nije ih htio taj gol! Dudu je zakon, odigrao je skoro na mjestu beka i natrčao se kao debil, a onaj Adebajor se šetao kao na modnoj reviji!!

  • gmolak 22.02.2008.

    Kad zabija je dudu super a kad ne zabija onda je loš. Joj muka mi je od takvih ljudi kaj samo seru.Pa tako i u hrv. sportu ima milijun slučajeva.....

  • tysons 21.02.2008.

    Milan je jedna momčad s iskustvom koja će i tako dobiti Arsenal.Mislim da je dudu igrao dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare