To je to što me zanima!

Eduardo novi golman Dinama: On je pojačanje, snažan je i lud

Hrvatski prvak dobio je veliko pojačanje na golu. U 'modru' svlačionicu došao je član portugalske reprezentacije u Brazilu, Eduardo. S Dinamom je potpisao na 3 godine
Vidi originalni članak

Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi, potvrdio je Zoran Mamić novo Dinamovo pojačanje.

'Modri' su ovoga puta doveli igrača s doista dobrim životopisom i golmana koji bi mogao donijeti Ligu prvaka. Eduardo dos Reis Carvalho ima 31 godinu i 35 reprezentativnih nastupa. Bio je i s Portugalom u Brazilu te je branio nekoliko posljednjih minuta protiv Gane. S Dinamom je potpisao na tri godine.

- Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija, brzo smo reagirali i doveli ga u Dinamo - otkrio je Mamić za službene Dinamove stranice.

Njegov sunarodnjak i povremeni reprezentativni kolega Machado ima samo riječi hvale.

- Jako sam sretan što dolazi tako kvalitetan golman i siguran sam da će biti pojačanje. Izuzetno je snažan, odlično brani i malo je "lud" kao i svi golmani - našalio se Machado, a Dinamovi navijači nadaju se samo da nije baš toliko lud kao bivši 'modri' golman Migliore.

U karijeri je branio za Bragu, Beiru Mar, Vitoriju Setubal, Genou, Benficu... U Zagreb dolazi početkom idućeg tjedna te će se nakon liječničkog pregleda priključiti pripremama s momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • StjepanValjak 28.06.2014.

    Snažan i lud,dobro će se slagati s Mamićem

  • TOMISLAVGRAD1 28.06.2014.

    sad nam treba jedan napadac koji zna u europi zabit ne ko cop samo u hnl-u

  • PticekStjepan 28.06.2014.

    Je pa kaj.Mora biti lud kad dolazi u dinamo.Pametni nece doci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare