To je to što me zanima!

Eduardo otkrio za koga navija u četvrtfinalu Hrvatske i Brazila

Eduardo je u dresu hrvatske reprezentacije odigrao 64 utakmice i zabio 29 golova, a s 'vatrenima' je i nastupio na SP-u 2014. godine u rodnom mu Brazilu. U petak će dvije "njegove" reprezentacije igrati međusobno
Vidi originalni članak

Rodio se u Rio de Janeiru, odrastao u Zagrebu. Naravno, pričamo o Eduardu da Silvi (39), legendarnom napadaču hrvatske nogometne reprezentacije rođenom u Brazilcu.

'Dudu' će s posebnom pažnjom pratiti utakmicu Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru koja se igra u petak.

- Odmah ću reći, navijat ću za Hrvatsku. Hrvatska je meni puno dala u životu, živio sam i igrao u Hrvatskoj 12 godina, igrao za reprezentaciju. Sretan sam zbog svih onih golova koje sam dao za 'vatrene' - rekao je Eduardo za Germanijak.

- Ipak sam ja proživio nešto drugačije, išao nekim drugim putem i nema mi tko što zamjeriti ovdje u Brazilu. Ne mogu zaboraviti sve to što sam napravio u Hrvatskoj, moram imati poštovanja .

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Bazičanin 07.12.2022.

    Bože sačuvaj papaka ovdje. Mislim da je iz respekta to rekao a da mu srce ipak kuca za Brazil.Potpuno legitimno i ne zamjeram mu a da sam on nebih ni to. Kako ga je Kovač pametnjaković ponizio pred njegovima ja bih pljuvao cijeli život. Dok je igrao bio je svim srcem za nas i dao je vise nego će neki cijeli svoj život dati. Korektan do kraja, pošten i ponizan dečko. Želim mu svu sreću i zdravlje ovoga svijeta, takodjer njegovoj familiji. Dudu kralju hvala ti za sve, dao Bog da imamo jednog Dudua i danas ali nažalost nemamo. Ne zato sto neznamo ili nemamo talenta nego zato sto se takvi kao ti rijetko rađaju. Za Brazil nije zvan jer je odrastao daleko od očiju njihovih trenera a bilo je i neko drugo vrijeme. Kasnije je već igrao za Hrvatsku i bilo je kasno. Danas je u reprezentaciji Brazila bolji od njega možda samo Neymar ostali mu nisu ni blizu. Ostali moraju još malo papati.

  • Ivan 23 07.12.2022.

    Svaka čast nezaboravan si. Žao mi je što ti se desilo, mislim da je ono bilo namjerno. Svaku sreću tebi i tvojoj obitelji želim. 

  • FakultetLIJA 07.12.2022.

    Star a lažeš..... Hrvatska ti je draga to vjerujem ali da ćeš navijati za nju lažeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare