To je to što me zanima!

Eduardo pogodio stativu, pa izašao na poluvremenu

U 20 sati počela je utakmica rezervnih momčadi Arsenala i Portsmoutha. Tijek utakmice i sve što se događa oko Dudua pratite na www.24sata.hr
Vidi originalni članak

Velika stvar je za nas što se Eduardo vratio, no treba mu dati vremena da dođe na stari nivo, rekao je Arsene Wenger za Arsenal TV uoči utakmice rezervnih momčadi Arsenala i Portsmoutha. Utakmica na stadionu Underhill pod posebnim je povećalom. Eduardo se vratio utakmicama i to je vijest dana!
- U nevjerojatno dobrom je fizičkom stanju, stvarno nevjerojatno dobrom! Puni povratak mogao bi se dogoditi prije nego je itko očekivao - najavio je Wenger.
Eduardova prva utakmica nije privukla previše gledatelja, možda i zbog velike hladnoće u Londonu. Tribine Arsenalova 'pomoćnog' stadiona nisu ispunjene kako smo to navikli u Engleskoj, no oni koji su došli mogu uživati u Duduovu nogometu od prve minute.
U dresu s brojem 10 Dudu je počeo utakmicu u paru s mladim Jayem Simpsonom, a u momčadi su još i Fabianski, Coquelin, Hoyte, Rodgers, Gibbs, Ramsey, Randall, Wilshere i Merida.

EDUARDOV POVRATNIČKI DEBI
Eduardo je loptu prvi put nakon ozljede u jednoj utakmici dotaknuo nakon dvije minute i 50 sekundi. Primio ju jeu šesnaestercu, krenuo u dribling, na njega je startao branič, a Dudu pao. Sudac je odmahnuo rukom, ništa od penala! Dudu je na početku rastrčan, uzeo je jednu loptu u obrani i iznio je iz opasne zone. Na isteku osme minute ušao je u zaleđe, bio sam pred golmanom. U 12. minuti pokazao je Dudu da se neće štedjeti. Sjajno je uklizao, oduzeo loptu zadnjoj liniji Portsmoutha, ali suigrači nisu znali što s loptom.
Španjolac Merid dodao je Eduardu u 21. minuti dubinsku loptu. Naš reprezentativac ju je između dvojice braniča pokušao primiti prsima, no pobjegla mu je u ključnom trenutku. No osjećaj nije nestao. Pokazao je to u 25. minuti, kad je lijepo proigrao Meridu na bok. Španjolac je loše centrirao, iako je imao puno prostora.
Kakva šansa! Arsenal je izveo korner s lijeve strane, Eduardo čekao na drugoj stativi i - dočekao. Pucao je glavom s nekoliko metara, ali otišlo je preko gola.
Stativa!!! Fran Merida je sve napravio u 42. minuti, dodao Eduardu na vrh šesnaesterca, a on prošao igrača i ljevicom pogodio desnu stativu golmana Portsmoutha! A baš smo krenuli reći kako se Dudu zadnjih minuta 'pritajio'... Djeluje jako dobro, stvarno dobro.
- Eduardo je zasad jako dobar - rekao je i komentator na Arsenal TV-u na kraju poluvremena i dodao kako je glavni razlog što je još 0-0 to što sudac nije dosudio penal na Duduu.
Prije sučevog zvižduka za početak drugog dijela četvrti sudac je digao semafor s brojem 10. Eduardo je nakon 45 minuta ostao u svlačionici, a umjesto njega ušao je Amaury Bischoff. Nakon deset mjeseci bez utakmica i ne čudi ova odluka trenera. I za 45 minuta stigli smo se uvjeriti da će Dudu vrlo brzo biti onakav kakav je bio prije ozljede - briljantan!
Golovima Gibbsa i Randalla Arsenal je na kraju pobijedio Portsmouth rezultatom 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zlundralo 16.12.2008.

    @dave1987 pa i bolje je kad šutiš...duduu svaka čast jer sa onakvom nogom kakva je njegova izgledala ja mislim da nebi ni hodao više sam a kamoli igrao...a najbolje od svega,kažu nije pun stadion,s obzirom da igra rezervni sastavi ima više ljudi nego kod nas na svim utakmicama u jednom kolu...

  • user_24105 16.12.2008.

    jel gledate??? dudu rastura

  • user_24105 16.12.2008.

    www.rojadirecta.com/ izaberete tam arsenal vs portsmouth i idete da gledate preko justin.tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare