To je to što me zanima!

Eduardo i sin opet u Arsenalu: Dudu se vratio u voljeni klub

Bilo je zadovoljstvo posjetiti Arsenalov kamp. Naučili smo puno novih stvari o tome kako je ustrojena Arsenalova akademija. Hvala svima u klubu što su sina i mene tako lijepo dočekali, poručio je Eduardo
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski nogometaš Eduardo da Silva (40) uživa u igračkoj mirovini. Karijeru je zaključio 2019., posljednji angažman imao je u varšavskoj Legiji. Već neko vrijeme živi u Rio de Janeiru, a povremeno dolazi u voljeni Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: Eduardo s psima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Baš je nedavno bio u hrvatskoj metropoli, igra na Kutiji šibica u veteranskoj konkurenciji. Društvo mu je pravio sin Matheus.

- Sin me gleda, ovdje je. Kći nije. Ima li nogometne gene? Pa ako neće biti na tatu, na koga će biti ha-ha. Naravno, nešto je povukao i na mamu. Mateus igra za Flamengo i igra s njima te ugovor s jednim velikim sportskim brendom. Obožava nogomet, napadač je, ali još točno ne zna hoće li biti u napadu ili na krilu. Ima dobru visinu, dobar udarac desnom nogom - govorio nam je, između ostalog, Dudu.

Nakon Zagreba, Eduardo je "skoknuo" do Londona, gdje je posjetio svoj nekadašnji klub, Arsenal. Njega i Matheusa dočekali su u prostorijama kluba, pokazali im akademiju...

"Bilo je zadovoljstvo posjetiti Arsenalov kamp. Naučili smo puno novih stvari o tome kako je ustrojena Arsenalova akademija. Hvala svima u klubu što su sina i mene tako lijepo dočekali", napisao je Dudu na Instagramu.

Eduardo je za Arsenal odigrao 67 utakmica uz 20 golova i 17 asistencija. Londonski klub doveo ga je iz Dinama u ljeto 2007. za 13,5 milijuna eura. Nažalost, Duduov uspon zaustavila je teška ozljeda, svi još pamte divljači start braniča Martina Taylora na gležanj hrvatskoga napadača... Eduardo je 2010. za 7,2 milijuna eura prešao iz Arsenala u Šahtar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lola Slavonska 11.01.2024.

    Kad se samo sjetim kako je Eduuardo špico tugu sa juga 💪💪🤣🤣🤣🤣🤣

  • gnojna družina 11.01.2024.

    Da nije bilo tate, eduardo bi danas ucio sina kako brati pamuk.

  • dadooštri 11.01.2024.

    Na prvoj slici dečecu zamutite lice,a poslije ne!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare