To je to što me zanima!

Eduardo propustio Celtic zbog bolova u preponama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se očekivalo da će nastupiti protiv Celtica, Eduardo da Silva nije bio ni na klupi zbog boli u preponama. Zato ga je Wenger odlučio poštediti
Vidi originalni članak

Zagrijavao sam se i osjetio laganu bol u preponama. Odmah sam to rekao treneru Wengeru, nisam želio ništa riskirati. Trener je također bio protivnik rizika i odlučio je da preskočim ovu utakmicu, izjavio je Eduardo nakon utakmice sa Celticom za Večernji list.
Uoči sinoćnje utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka između Celtica i Arsenala očekivao se nastup hrvatskog reprezentativca u startnoj momčadi. No Dudu je nakon konzultacija s liječnikom odustao od nastupa kako bi bio potpuno spreman za predstojeće utakmice.
- Nema panike. Sve je to od umora, zadnjih dvadesetak dana bilo mi je vrlo naporno, odigrao sam nekoliko utakmica, često sam putovao... Liječnik mi je rekao da bih u četvrtak trebao normalno trenirati te da ću biti spreman za subotnju prvenstvenu utakmicu u Londonu s Portsmouthom - rekao je Eduardo.
Momčad Arsenala sinoć je napravila odličan posao na Celtic Parku pobijedivši domaću momčad 2-0 te kročila velikim korakom prema Ligi prvaka. Utakmica nije obilovala spektakularnim nogometom, ali je londonska momčad uspjela zabiti dva sretna gola, koji će im osigurati miran uvrat u Londonu. Hrvatski izbornik Slaven Bilić prokomentirao je igru Arsenala:
- Arsenalovi igrači imat će problema s čvrstim momčadima. Najviše su me oduševili njihovi središnji braniči. Posebno Thomas Vermaelen, koji zna igrati. S njim su puno dobili.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kivanus9 19.08.2009.

    opet puste priće, neće on niti igrati u ligi prvaka nego samo domaće utakmice i to nekakve bez puno značaja, ipak još hrvatska mora igrati s engleskom, to je politika klubova i repke

  • jajcanin 19.08.2009.

    jbt svaki put prepone..

  • OdjebJeLansiran 19.08.2009.

    previše se trudio da napravi jos malih Hrvatskih Brazilaca.. žena uzela danak

Komentiraj...
Vidi sve komentare