To je to što me zanima!

Eduardo: Sin može birati hoće li igrati za Hrvatsku ili Brazil...

Hrvatski igrač na Twitteru je napisao da se igra s djecom te da je sinu izvadio i brazilsku putovnicu. Eduardov sin sada ima mogućnost zaigrati za Hrvatsku i Brazil
Vidi originalni članak

Umoran sam, vratio sam se iz Kijeva, napisao je u ponedjeljak Eduardo na svom profilu na internetskoj društvenoj mreži Twitter.

Hrvatskog reprezentativca nisu previše pogodile Mamićeve optužbe, nastavio je uživati u Donjecku s obitelji.

- Evo, igram se s djecom - napisao je Eduardo u utorak popodne, a navečer se “zabrinuti” Dudu malo i zaigrao.

- Igram playstation, Fifu 2012. Odlična je.

Bio je to zapravo odgovor na pitanje gleda li utakmicu bivšega kluba, Arsenala, protiv Manchester Cityja. Objasnio je Eduardo i zašto je u ponedjeljak cijeli dan bio u Kijevu.

- Sredio sam sinu Mateusu i brazilsku putovnicu. Sad može sam birati hoće li igrati za Hrvatsku ili Brazil - napisao je Eduardo.

Dudua jako podupiru navijači Arsenala. “Nagovaraju” ga da i sin krene tatinim stopama te da jednog dana i on zaigra za “topnike”.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • boky89 01.12.2011.

    Dudu svaka tebi čast ali neseri previše....a i brazil ti je dao puno toga u životu.....da nije bilo hrvatke i mamića(lopova svjetskog)nebi ni tebe bilo....

  • tigar_1982 01.12.2011.

    a ako bude balerina......

  • casio 01.12.2011.

    Nisam nacionalista,ali em ti crnog hrvata i to iz Brazila. Zar nemamo dosta,dalmatinaca,slavonaca,zagoraca itd,nek su lošiji nogometaši,ali naši su, djeca ove zemlje,a ne tamo neki mufljuz kojeg zanima samo novac. Sin je po majci naš i to je već druga stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare