To je to što me zanima!

Eduardo: Spreman sam za povratak u prvu momčad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eduardo da Silva u srijedu je prvi put nakon stravične ozljede odigrao svih 90 minuta. Protiv rezervi Stokea igrao je vrlo dobro u vrhu napada
Vidi originalni članak

Gol će doći. Sretan sam što sam se našao u prilikama za gol, a to nikad nije lako. Samo ako  se budem nalazio u prilikama, moći ću zabijati, rekao Dudu za Arsenalovu službenu internetsku stranicu. Nakon prve utakmice odigrane u cijelosti Eduardo puca od samopouzdanja te najavljuje skori povratak u prvu momčad Arsenala. Rezerve 'topnika' odigrale su neriješeno s nogometašima Stokea, a Eduardo se našao u nekoliko izglednih prilika za gol. U 41. minuti se nakon kontre našao oči u oči s golmanom, ali, netipično za njega, pogodio je golmana. Dudu je oduševljen napretkom te upozorava braniče u Premiershipu najavljujući im: "Spreman sam".
- Prošlo je mnogo vremena otkad nisam igrao cijelu utakmicu. Sad znam da mogu i odmah se osjećam bolje. Osjećam se snažno i spremno. Mislim da sam spreman za povratak u prvu momčad, no šef odlučuje o mojim nastupima. Treniram naporno svaki dan. Svaka nova utakmica za mene je sad velik korak naprijed - kaže Eduardo. Utakmicama za drugu momčad i treninzima Eduardo se iz dana u dan sve više približava prvoj momčadi.
- Spreman sam i mentalno i fizički. Utakmice za rezerve su mi potrebne da vratim osjećaj za igru. Još jednom, spreman sam za prvu momčad i samo čekam priliku - završio je Dudu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vladimirdelight 23.01.2009.

    Dudu je CAR.po meni naj napadač repke, sto posto te unazadila ozljeda,ali polako.POZZZZZZZZZ IZ HRVATSKE.

  • fermo 22.01.2009.

    a što da ti kažem ljudino? pokaži im tko si i što si! želim ti da si zdrav, ostalo ćeš sam pokazati. Giddy up!

  • MARADONA 22.01.2009.

    ma zna se ko je GLAVNA FAca golgeter arsenala

Komentiraj...
Vidi sve komentare