To je to što me zanima!

Eduardo: U Engleskoj su bolji i stadioni i publika

Tek sada počinje moja prava borba za mjesto u udarnoj postavi Arsenala, kaže Eduardo i dodaje kako ga je prošla početna nervoza
Vidi originalni članak

O Eduardu da Silvi hrvatska nogometna javnost zna gotovo sve. Životnu priču, ali i pravu nogometnu vrijednost. Ovo prvo naučili su i Englezi, a drugo će naučiti uskoro. Barem tako najavljuje hrvatski Brazilac, trenutačno drugi strijelac kvalifikacija za Euro. U razgovoru za Daily Telegraph rekao je kako se riješio početne nervoze  te da očekuje sve bolje igre.
- Bio sam pomalo nervozan na početku, kada sam tek stigao u Arsenal. Igrati u prvih 11 u tako velikom klubu je sjajna prigoda. Tek sada počinje moja prava borba za mjesto u udarnoj postavi - kaže Eduardo, koji je itekako svjestan razlika između hrvatskog i engleskog nogometa.
- Ovdje se mnogo više drži do nogometa nego u Hrvatskoj. Publika, stadioni i sve ostalo je puno bolje - tvrdi hrvatski reprezentativac i dodaje:
- U Engleskoj nikad ne znaš koja će momčad u kojem trenutku isplivati na vrh.
Dudu je zabio u pretkolu Lige prvaka, ali na premierligaški prvijenac još čeka:
- Oduševljen sam svakim golom koji postignem, no zauvijek ću pamtiti prvi gol koji sam zabio u dresu Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • maximir 18.09.2007.

    DUDU je najbolji, bit ce bolji i od sukera

  • Tyler_Durden 18.09.2007.

    Svaka njemu čast ali nisam baš siguran da će se on jako naigrat pored svih onih s puno boljim ugovorima... nekak je on svilen u odnosu na ove mrge

  • Blinki Bill 18.09.2007.

    Baš su crni, dečko vrijedan hrvatskog dresa, za razliku od nekih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare