To je to što me zanima!

Eduardo u finalu Kutije! Zabio je gol i promašio penal, a sad idu na momčad Ivana Krstanovića

Na terenu su bile mnoge ikone HNL-a poput Hrvoja Štroka, Mensura Mujdže, Hrvoja Čale i Darka Čordaša koji je zabio prvi gol za Flegar, ali preokret su režirali upravo Mujdža i Da Silva. Finale se igra 29. prosinca
Vidi originalni članak

Dok su mnogi pokušavali doći do kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića (38), na terenu je bio svojevremeno 'vatreni' Eduardo Da Silva (40) koji je s veteranskom momčadi PromotionPlay Domograd ušao u finale Kutije šibica. U polufinalu su slavili protiv momčadi CB Sport & SC Flegar & Zloćo I.P. s 3-2 (2-1), a jedan je gol zabio i 'Dudu'.

Na terenu su bile mnoge ikone HNL-a poput Hrvoja Štroka, Mensura Mujdže, Hrvoja Čale i Darka Čordaša koji je zabio prvi gol za Flegar, ali preokret su režirali upravo Mujdža i Da Silva. Imao je Dudu priliku zabiti i iz penala, ali poslao je loptu preko gola koji je branio kapetan Futsal Dinama Ivan Pavlić.

Finale je na rasporedu u petak, 29. prosinca, s početkom u 18 sati u Domu sportova, a s druge strane će im stajati Senjak Hoteli Matan koju predvodi Ivan Krstanović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zagorac2 27.12.2023.

    dali su i Hajdukovci tu u novim dresovima, dobivaju nove dresove crno/bjele ustvari isti ko i bratski Partizan

  • Mauzer1943 26.12.2023.

    Čordaš, Čale, Štrok...ikone Hrvatskog nogometa?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare