To je to što me zanima!

Eduardo: Živcira me to što me Wenger stalno mijenja!

Ozljede me često bacaju iz kontinuiteta, a sad kad sam zdrav, Arsene Wenger često rotira s izmjenama, na to ne mogu utjecati, rekao je Dudu
Vidi originalni članak

Spreman sam, ozljeda je iza mene i mogao bih igrati već za vikend da nismo ispali u FA Cupu, rekao je Eduardo za VL.
Napadač Arsenala oporavio se od ozljede zadnje lože i Wengeru će biti na raspolaganju za utakmicu Lige prvaka protiv Porta drugi tjedan. No, iako je spreman, Eduarda smeta klupska politika. Od oporavka je odigrao najviše sedam utakmica zaredom.
- Sve me to pomalo živcira. U zadnje vrijeme sam stalno izvan pogona zbog ozljeda, a sad kad sam spreman, Arsene Wenger često rotira momčad i daje priliku svima. Znam da je to klupska politika, i protiv toga ne mogu ništa - kaže Eduardo.
Nakon gotovo jednogodišnjeg oporavka loma noge, Eduardo se vratio na teren. Rijetko je uspio spojiti nekoliko utakmica u kontinuitetu. Uvijek bi se pojavila nova ozljeda. Zabrinuo se i hrvatski izbonik Slaven Bilić, jer bez Dudua bi bilo jako teško zamisliti reprezentaciju.
- Ne mora se brinuti! Poručujem mu da ću opet zabijati, samo da budem zdrav - završio je Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dbergkamp 10.02.2010.

    Dudu, slab si i spor, više ni zicere ne zabijaš, šta se uopće buniš, smilovali su ti se kad su ti dali novi poboljšani ugovor. Radi, šuti i budi sretan kad uopće i dobiješ priliku, nagodinu će ti konkurencija bit jos veća kad se vrate rvp, kad dodje novi napadac, a i bendner je vec ispred tebe,bar zbog snage, visine i brzine. I uopće ne razumijem vašu želju za njegovim odlaskom, nakon njegovih blijedih partija teško da bi ga bilo koji klub iz liga petice želio.

  • torcidassssssss 10.02.2010.

    danas Arsenal v Liverpul X

  • rizbo18 10.02.2010.

    da igra više još češće bi bio ozljeđen,poslje onoga teško da će se on upotpunosti oporavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare