To je to što me zanima!

Efes bolji od CSKA Moskve, Tabakov četvrti poraz zaredom

U skupini F je Caja Laboral, koju vodi hrvatski trener Žan Tabak, doživjela četvrti uzastopni poraz u Euroligi. Bolji je kod kuće bio aktualni europski prvak Olympiacos
Vidi originalni članak

Košarkaši Real Madrida i Anadolu Efesa došli su do sedme pobjede u drugom krugu Eurolige. Izdvojili su se time na vrhu skupine E poslije osam odigranih kola…

Efes je u petak pred svojim navijačima u iznimno uzbudljivoj završnici svladao CSKA sa 63-60. Rusi, koji su u zadnju četvrtinu ušli s plus pet (46-41), imali su posljednji napad na utakmici, ali njihova dva pokušaja za tricu i produžetak nisu bila uspješna.

Kod Efesa su najbolji bili Jordan Farmar s 15 koševa i Jamon Lucas s 14 poena i 11 skokova. Naš Stanko Barać je igrao 12 minuta i ubilježio jedan skok. Imao je po jedan neuspješan pokušaj za dva i tri poena. Kod CSKA-a, koji je na omjeru 5-3, prvo je ime s 26 koševa bio Miloš Teodosić.

Real Madrid je na svome parketu teže od očekivanog nadigrao berlinsku Albu (77-72). Gubili su domaći košarkaši na ulazu u zadnjih deset minuta (50-48), ali su se uspjeli sabrati i doći do pobjede. Jaycee Carroll  sa 16 i Rudy Fernandez s 14 koševa bili su najefikasniji u ''kraljevskom klubu'', dok je Deon Thompson s 14 poena predvodio goste. Hrvatski reprezentativac Dontaye Draper nije bio u sastavu Reala.

U skupini F je Caja Laboral, koju vodi hrvatski trener Žan Tabak, doživjela četvrti uzastopni poraz u Euroligi. Bolji je kod kuće bio aktualni europski prvak Olympiacos s 82-74. Acie Law je s 18 koševa bio najbolji u grčkoj momčadi, dok  je Thomas Heurtel sa 16 bio najefikasniji kod Baska.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 23.02.2013.

    neće on još dugo!

  • jojneznam 23.02.2013.

    i tabak još malo bivši trener........

  • mučkođubre2 22.02.2013.

    ja došo vidjet imal kakvih pametnih komentara d se nadovežem, a ono ništa, odo ja dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare