To je to što me zanima!

Efes Darija Šarića prva prilika Cedevite za Top 16 Eurolige

Hrvatski prvak u četvrtak u 19 sati u Draženovu domu dočekuje turski Anadolu Efes u 8. kolu Eurolige. Pobjedom bi Cedevita izborila mjesto među najboljih 16 Eurolige
Vidi originalni članak

Kad smo išli tamo oni su bili prvi s 2-0, a mi posljednji s 0-2. Sad smo ispred njih na tablici i samo to ukazuje da će biti sasvim drugačija utakmica. Efesu je ovo izuzetno važna utakmica, a mi pobjedom možemo puno dobiti, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

U Draženovu domu u ćetvrtak u 19 sati gostuje Anadolu Efes Darija Šarića. Pobjedom bi Cedevita izborila plasman među najboljih 16 momčadi Eurolige. A koliko je ova utakmica važna govori i padatak da će Mršić prvi put momčad odvesti u karantenu.

- Imamo dosta mladih igrača, dosta samaca. Činjenica je da smo dosad puno bolje izgledali u gostima, kad je momčad na okupu, kad je fokusirana. Želim vidjeti kako ćemo reagirati nakon takve pripreme. Mislim, nije to tipična karantena. Bit ćemo u hotelu u centru Zagreba. Više je to radi toga da pazimo što jedu, kako jedu, izoliramo igrače od mogućeg zivkanja za ulaznice i da ih malo skupimo - kaže Mršić.

U prvoj međusobnoj utakmici ove dve momčadi Cedevita je u Turskoj pobijedila 81-75 i od tada je krenuo uzlet Mršićeve momčadi. Ovoga puta situacija je drugačija te će Šarića i društvo dočekati puno ozbiljnija Cedevita. Na Šarića će izravno ići još jedan veliki talent hrvatske košarke Marko Arapović.

- Drago mi je što ću vidjeti Darija, što će doći u Zagreb, jer smo ostali u dobrom kontaktu. Još se više veselim našim nekakvim duelima na terenu, zato što je uvijek gušt nadigravati se s takvim igračem - kaže Arapović te uvjerava da puna dvorana ovaj put neće utjecati na njih:

- Jedva čekamo utakmicu pred punom dvoranom. Nakon Olympiakosa nam je trener rekao da moramo naučiti na pogreškama, jer nismo bili potpuno u utakmici zbog tih nekih vanjskih faktora. Moramo pripaziti da se ne dogodi i ovaj put.

Utakmicu protiv Efesa Cedevita dočekuje na 3. mjestu sa četiri pobjede i tri poraza, dok je turska momčad na 4. mjestu s pobjedom manje.

Ulaznicu za utakmicu s Efesom možete kupiti preko Eventima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dazoh 02.12.2015.

    Bio bi prijenos na Sportskoj TV koju financira HOO ali sve slobodne termine zauzele su vijesti Al Jazeere balkan što je nekima mnogo važnije od Hrvatskog sporta.

  • tejmatebra 02.12.2015.

    "Na Šarića će izravno ići još jedan veliki talent hrvatske košarke Marko Arapović." - opet smo na istom pitanju, zašto se ovaj imbecil tolko forsira? jel mu tata tolko moćan? dečko apsolutno NIŠTA zadnjih 5 utakmica koje sam gledo nije napravio. ljudi na tribinama uvijek se s nervozom zapitkuju isto. dovoljno je prilika on već dobio, tog smo svi svjesni. ne treba s njim pogriješit ko sa zubčićem pa ga držat još 5 godina u klubu ko vječnog talenta, takvih se treba odma riješit jer je igra odma poletnija čim je čitav kadar na višoj razini; što se, na kraju, dalo vidit i nakon odlaska potonjeg.

  • mini mrcina 02.12.2015.

    idemo Cedevita!! iskoristit odmah prvu mec loptu pa sljedece dvije tekme opusteno odigrat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare