Obavijesti

Sport

Komentari 14

Efes Darija Šarića prva prilika Cedevite za Top 16 Eurolige

Efes Darija Šarića prva prilika Cedevite za Top 16 Eurolige
1

Hrvatski prvak u četvrtak u 19 sati u Draženovu domu dočekuje turski Anadolu Efes u 8. kolu Eurolige. Pobjedom bi Cedevita izborila mjesto među najboljih 16 Eurolige

VIDEO

Kad smo išli tamo oni su bili prvi s 2-0, a mi posljednji s 0-2. Sad smo ispred njih na tablici i samo to ukazuje da će biti sasvim drugačija utakmica. Efesu je ovo izuzetno važna utakmica, a mi pobjedom možemo puno dobiti, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

U Draženovu domu u ćetvrtak u 19 sati gostuje Anadolu Efes Darija Šarića. Pobjedom bi Cedevita izborila plasman među najboljih 16 momčadi Eurolige. A koliko je ova utakmica važna govori i padatak da će Mršić prvi put momčad odvesti u karantenu.

- Imamo dosta mladih igrača, dosta samaca. Činjenica je da smo dosad puno bolje izgledali u gostima, kad je momčad na okupu, kad je fokusirana. Želim vidjeti kako ćemo reagirati nakon takve pripreme. Mislim, nije to tipična karantena. Bit ćemo u hotelu u centru Zagreba. Više je to radi toga da pazimo što jedu, kako jedu, izoliramo igrače od mogućeg zivkanja za ulaznice i da ih malo skupimo - kaže Mršić.

U prvoj međusobnoj utakmici ove dve momčadi Cedevita je u Turskoj pobijedila 81-75 i od tada je krenuo uzlet Mršićeve momčadi. Ovoga puta situacija je drugačija te će Šarića i društvo dočekati puno ozbiljnija Cedevita. Na Šarića će izravno ići još jedan veliki talent hrvatske košarke Marko Arapović.

- Drago mi je što ću vidjeti Darija, što će doći u Zagreb, jer smo ostali u dobrom kontaktu. Još se više veselim našim nekakvim duelima na terenu, zato što je uvijek gušt nadigravati se s takvim igračem - kaže Arapović te uvjerava da puna dvorana ovaj put neće utjecati na njih:

- Jedva čekamo utakmicu pred punom dvoranom. Nakon Olympiakosa nam je trener rekao da moramo naučiti na pogreškama, jer nismo bili potpuno u utakmici zbog tih nekih vanjskih faktora. Moramo pripaziti da se ne dogodi i ovaj put.

Utakmicu protiv Efesa Cedevita dočekuje na 3. mjestu sa četiri pobjede i tri poraza, dok je turska momčad na 4. mjestu s pobjedom manje.

Ulaznicu za utakmicu s Efesom možete kupiti preko Eventima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'