To je to što me zanima!

Egipatska novina Salahu: Zbog brade izgledaš kao terorist...

Egipatski novinar prozvao je Liverpoolovog napadača Mohameda Salaha zbog njegove brade, jer 'ga stavlja u isti koš s teroristima' i tako izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Salah Montaser napisao je za egipatske novine u državnom vlasništvu Al-Ahram članak o Mohamedu Salahu i njegovoj bradi. Sudeći prema ovom egipatskom novinaru Salahova brada izjednačava ga s ekstremistima i teroristima.

Njegova izjava prouzrokovala je gomilu negativnih komentara na društvenim mrežama. Associated Press navodi da većina komentara zagovara stajalište da su brada i brkovi stvar osobnog izbora i da ljude ne bi trebalo suditi na temelju izgleda.

U svom člankuSalah Montaser također ističe da je Salah velika zvijezda u svom rodnom Egiptu, sugerirajući da oni [većinsko muslimansko stanovništvo Egipta] nemaju problem s njegovom bradom.

DOBROTVOR Salah pokazao veliko srce i donirao bolnici preko 4 mil. kn

Mohamed Salah prošle je godine potpisao za Liverpool i tako se nakon tri godine vratio na engleske travnjake. Trenutno je, uz Kanea, najbolji strijelac Premier lige s 24 gola.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mata_Cro7 13.03.2018.

    "Egipatska novina". Hm, mora da je u pitanju nekakva izumrla zivotinja.

  • Joker123 13.03.2018.

    Sramotno

  • Dr.King Schultz 13.03.2018.

    Ja imam još veću bradu od Salaha, i fascinantno mi je kako me ili teroristom ili četnikom najčešče proglase veliki vjernici i hrvati ... A u isto vrijeme - Isus Krist je valjda redovito koristio Gillete ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare