Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Egipatska novina Salahu: Zbog brade izgledaš kao terorist...

Egipatski novinar prozvao je Liverpoolovog napadača Mohameda Salaha zbog njegove brade, jer 'ga stavlja u isti koš s teroristima' i tako izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama

Premier League - Liverpool vs West Ham United
Foto: PETER POWELL

Salah Montaser napisao je za egipatske novine u državnom vlasništvu Al-Ahram članak o Mohamedu Salahu i njegovoj bradi. Sudeći prema ovom egipatskom novinaru Salahova brada izjednačava ga s ekstremistima i teroristima.

 

😃⚽️🔴

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah22) on

Njegova izjava prouzrokovala je gomilu negativnih komentara na društvenim mrežama. Associated Press navodi da većina komentara zagovara stajalište da su brada i brkovi stvar osobnog izbora i da ljude ne bi trebalo suditi na temelju izgleda.

U svom člankuSalah Montaser također ističe da je Salah velika zvijezda u svom rodnom Egiptu, sugerirajući da oni [većinsko muslimansko stanovništvo Egipta] nemaju problem s njegovom bradom.

Premier League - Liverpool vs West Ham United DOBROTVOR Salah pokazao veliko srce i donirao bolnici preko 4 mil. kn

Mohamed Salah prošle je godine potpisao za Liverpool i tako se nakon tri godine vratio na engleske travnjake. Trenutno je, uz Kanea, najbolji strijelac Premier lige s 24 gola.

Naši partneri pišu
Message