To je to što me zanima!

Egipćani strepe: Salah je bio na novom pregledu u Španjolskoj

Mohameda Salaha je u finalu Lige prvaka ozlijedio Realov Sergio Ramos startom koji je zabranjen čak i u borilačkom sportu kao što je judo. Egipatski savez objavio je da će oporavak trajati tri tjedna
Vidi originalni članak

Mohamed Salah trebao bi se oporaviti za tri tjedna, objavio je egipatski nogometni savez. Prevedeno, sigurno će propustiti barem jednu utakmicu na SP-u, a ovisno o rezultatima, moguće je da će ga čuvati za drugu fazu Svjetskog prvenstva.

Salah je ozlijedio rame u finalu Lige prvaka u duelu s Realovim Ramosom. 

Velik je to bio udarac za Liverpool koji je nakon toga nestao s terena u kijevskom finalu, ali i veliki udarac za Egipat koji nade polaže u sjajnog brzonogog krilnog napadača 'redsa' koji igra sezonu iz snova.

Salah je u pratnji Liverpoolovog liječničkog otputovao u Španjolsku gdje su ga pregledali vrhunski specijalisti. Prognoza je da će se potpuno oporaviti za tri tjedna. Sigurno će propustiti prvu utakmicu na SP-u koju Egipat igra protiv Urugvaja 15. lipnja, vjerojatno i protiv Rusije 19. lipnja. Moguće je da bude spreman za treću utakmicu grupne faze protiv Saudijske Arabije 25. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • SvjetlanaMikić 03.06.2018.

    Jeste li vidjeli novinari sliku i video iz drugog kuta? Vjerojatno ne.

  • Frenkyy 30.05.2018.

    Jel ga Ramos pregledavao? Hahaha

  • dottie 30.05.2018.

    A koji lik nevjerovatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare