To je to što me zanima!

Egoizmann: Ja sam trebao biti najbolji, ne Luka, CR7 i Salah...

Francuska je svjetski prvak, među kandidatima Fifine nagrade za najboljeg igrača trebali smo biti N'Golo Kante, Kylian Mbappe, Raphael Varane ili ja, bijesan je napadač Atletica Antoine Griezmann
Vidi originalni članak

Napadač Francuske i Atletico Madrida Antoine Griezmann ponovo je kritizirao Fifu jer se ne nalazi u užem izboru kandidata za nogometaša godine. Za nagradu 'The Best' konkuriraju Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah i Luka Modrić.

- Francuska je svjetski prvak, odradili smo sjajan posao na World Cupu, a to je natjecanje pod Fifinom kapom i netko od francuskih igrača trebao je biti među kandidatima. To smo trebali biti N'Golo Kante, Kylian Mbappe, Raphael Varane ili ja - rekao je Griezmann za španjolski sportski dnevnik AS i dodao kako vjeruje da je na nivou Cristiana Ronalda, Neymara ili Lionela Messija.

- Imam još tri mjeseca tijekom kojih moram naporno raditi da bi osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da ja važnija od Fifine nagrade 'The Best' - dodao je francuski napadač koji je u 2018. godini s Francuskom osvojio naslov svjetskog prvaka, dok je u dresu Atletico Madrida osvojio Europsku ligu te europski Superkup.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Pošten ko političar 18.09.2018.

    Najbolji igrač na svijetu nije onaj koji osvoji Sp, nego ligu prvaka. Stoga, Kante, Mbappe i Griezman odmah odpadaju. Varane je osvojio ligu prvaka i sp, ali opet nije tip igrača koji donosi prevagu na terenu. Kao finalisti su mi stoga logičniji izbor Salah ili Modrić. Najbolji treba biti onaj koji je glavni kotačić u momčadi, onaj s kojim momčad izgleda potpuno drugačije, onaj koji donosi prevagu na terenu. A uz dužno poštovanje, Griezman i Kante nisu takva klasa igrača, dok Mbappe ima velik potencijal postat najbolji na svijetu, njegovo vrijeme tek dolazi.

  • 18.09.2018.

    Vidjeli smo ovoga Egoizmanna kako pada u finalu... fuj. Bio mi je simpatičan prije SPa, sad je pokazao svoj obraz, čista blamaža

  • kulemans 18.09.2018.

    Šta mu se desilo u glavi... ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare