To je to što me zanima!

Egzodus: Cheechoo u Dinamo Minsku, odlaze Ellison i Švarny

Mogu potvrditi kako je Jonathan Cheechoo potpisao za novi KHL klub, kao i još neki od naših igrača – Matt Ellison i Ivan Švarny, rekao je glasnogovornik Ranko Vučinić
Vidi originalni članak

Nakon sjajne debitantske sezone u KHL-u u kojem je izborio doigravanje, Medveščak je u pauzi između sezona morao rastužiti navijače jer brlog su napustila trojica važnih igrača.

No najviše se ističe odlazak jednog od najboljih 'medvjeda' i prvi napadač Jonathan Cheechoo. Kanadski hokejaš i bivši najbolji strijelac NHL-a nakon nepunih godinu dana napušta Medveščak te će potpisati za Dinamo Minsk.

Cheechoo bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor, a 'medvjedi' bi trebali dobiti veliku odštetu. No Cheechoo nije jedini koji napušta Zagreb, već će to učiniti i Matt Ellison i Ivan Švarny.

- Mogu potvrditi kako je Jonathan Cheechoo potpisao za novi KHL klub, kao i još neki od naših igrača – Matt Ellison i Ivan Švarny. Kao što smo i istaknuli u prijašnjim komunikacijama – na našem rosteru za iduću sezonu nalazi se određeni broj igrača koji imaju pravo raskinuti ugovor do određenog roka uz određene uvjete. Cheechoo je jedan od tih igrača. Na žalost Medveščak se ne može nositi s ponudama i mogućnostima drugih klubova, ovo je naša realnost koje smo svjesni i na koju smo spremni - rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • terma dulu 08.05.2014.

    Cheechoo vooooooooli Zagreb on nikad ne bu otišel-...i za 2 mjeseca pa,pa, ide Čiča u Rusku zimu tamo mu je toplije oko srca(čitaj novčanika)

  • Sly_theKing 06.05.2014.

    ode najbolji..

  • DCM Zagreb 06.05.2014.

    a gle minusa!!! Maminjo forum služba radi punom parom! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare