To je to što me zanima!

EHF 'briljira': Ivano Balić nije u momčadi prvenstva!

U Austriji je izabrana najbolja sedmorka Eura, a Hrvatsku u najboljoj momčadi predstavljaju Štrlek, Gojun i Vori, no tu nema našeg najboljeg igrača
Vidi originalni članak

Ivano Balić na ovom turniru igra kao preporođen, kao u svojim najboljim danima kada je bio proglašavan najboljim na svim velikim natjecanjima. No čelni ljudi EHF-a očito to ne vide, ili ne žele vidjeti. Jer, Ivano nije u najboljoj sedmorki Europskog prvenstva bez obzira na učinak i igre koje pruža. Prije svake utakmice na ovom EP-u suparnički treneri istaknu da protiv Hrvatske s ovako raspoloženim Balićem nitko nije favorit. Boje ga se svi, na njemu se gradi obrambena formacija i cijeli rukometni svijet zna da Ivano može apsolutno sve, pa i više od toga. No EHF ipak to ne misli. Nisu ga čak izabrali niti za MVP-a prvenstva. No dobro... Čast nam brane Manuel Štrlek, najbolje lijevo krilo na prvenstvu, Igor Vori najbolji pivot i najbolji obrambeni igrač turnira Jakov Gojun. Trenerski dvojac CO Zagreba, Mirko Bašić i Senjanin Maglajlija složni su u ocjeni izbora:
- Sramota da je Balić izostavljen jer cijeli turnir igra izvrsno dok je Karabatić odigrao tek dvije utakmice na svom nivou.
U isto vrijeme jako su zadovoljni što je Gojun najbolji obrambeni igrač turnira.
- To će mu biti veliki poticaj za nastavak karijere - završili su Maglajlija i Bašić.


PRVA MOMČAD EURA:

golman: Slawomir Szmal (polj),
lijevo krilo: Manuel Štrlek,
lijevi vanjski: Filip Jicha,
srednji vanjski: Nikola Karabatić,
pivot: Igor Vori,
desni vanjski: Olafur Stefansson,
desno krilo: Luc Abalo.
obrambeni igrač: Jakov Gojun,
MVP: Filip Jicha

Idi na 24sata

Komentari 27

  • HUMI 31.01.2010.

    Balić je super na ovom natjecanju u svakom pogledu..Igra mu je super ,smije se na TV-u..U Zagrebu lani je bija ko poluđen,samo je iša namrgođen..

  • willcraft 31.01.2010.

    samo je jedan balić!!!!

  • svijet_je_lijep 31.01.2010.

    POGLEDAJTE OVE SRBE STO NA SVAKI NAS KOMENTAR ZA BALICA KAO NAJBOLJEGA NA SVITU DAJU \"LOS\"..A GORI ZA KARABATICA \"DOBAR\"..MA DAJITE VI SVOJE OCJENE KOLIKO HOCETE STA VAM VRIJEDI KAD NEZNATE IGRAT MAJMUNI JEDNI...NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!..-..A TO SRBI NIKAD NI U CEMU NISU BILI,NISU NI SAD A NITI CE BIT...pozzz iz hercegovine svim nasim igracima..ma sta igracima..IGRACINAMA!! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare