To je to što me zanima!

Ekskluzivan VIDEO navijačkih nereda! Kaos u Saint-Étienneu

Sramotan ispad huligana na tribinama stadiona u Saint-Étienneu zabilježio je glavni urednik Autostarta Igor Stažić. Pogledajte izbliza kako su se navijači pokušali obračunati s izgrednicima
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO NEREDA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nemile scene sa stadiona Geoffroy Guichard u kojima su sudjelovali huligani na dijelu tribine na kojem su bili hrvatski navijači obilježile su utakmicu između Hrvatske i Češke u Saint-Étienneu na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Rafalna paljba bakljama i topovskim udarom, zbog kojega je nastradao jedan vatrogasac, izazvala je petominutni prekid utakmice, a Hrvatski nogometni savez gotovo sigurno čeka nova drakonska kazna Uefe koja je protiv nas otvorila postupak.

POGLEDAJTE VIDEO OBRAČUNA SA STADIONA:

24sata su u posjedu ekskluzivne snimke glavnog urednika Autostarta Igora Stažića s tribine stadiona u Saint-Étienneu na kojoj se izbliza vidi kako se hrvatski navijači pokušavaju obračunati s huliganima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 332

  • kuna77 19.06.2016.

    Na nekim slikama se vidi tko su ti huligani, zašto se ne objave slike na vijestima, internetu, trgovinama svugdje u Hrvatskoj. Hoćemo znati tko je to, objavite tko su ti huligani. Pa nemojte vise zatvarati oči vidi se na slikama tko su. Otkriti imena i tražiti i kazniti.

  • Van zakona 18.06.2016.

    1:10 sec pojavljuje se u sredini visok lik.. Tamno plavi i crveni gornji dio trenirke s kapuljačom na glavi .. Kroz sredinu ulazi u publiku skida kapuljaču i potom trenirku. Zatim se okreće prema huliganima i sve gleda sa jedno 5 metara. Pokušava se sakriti

  • Didier_1 18.06.2016.

    gdje ste danas gospodo koji ste tako uspjesno pljuvali po neduznim deckima iz Vukovara!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare