To je to što me zanima!

Ekskluzivna fotografija: Zbog ove nam zastave prijeti kazna!

Radi se o zastavi zločinačke Nezavisne Države Hrvatske s prvim bijelim poljem i slovom "U". NDH je bila najveća sramota hrvatskog naroda, pa je i isticanje njezinih simbola uvijek i bez izuzetka sramotno i glupo
Vidi originalni članak

Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog rasizma i diskriminacije na utakmici Hrvatske i Latvije na Rujevici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako stoji na stranicama HNS-a, promatrač FARE-a podnio je izvještaj delegatu utakmice u kojem je navedeno da je u sektoru s hrvatskim navijačima primijećen pojedinac koji je u nekoliko navrata istaknuo ustašku zastavu.

VIDEO: PRIJETI LI NOVA KAZNA? HNS je za 24sata otkrio otkud hrvatski navijači u Erevanu: Još ne znamo tko se tamo potukao ZBOG TROJICE IZGREDNIKA Uefa pokrenula postupak protiv HNS-a! Zbog ustaške zastave u Rijeci, u Osijeku bez publike?

Zoran Stevanović iz FARE-a, udruge koja se bavi suzbijanjem rasizma na nogometnim stadionima, kazao je u razgovoru za 24sata da jamči da oni nisu prijavili HNS Uefi.

24sata ekskluzivno dolazi u posjed fotografije zastave zbog koje Hrvatskoj prijeti igranje pred praznim tribinama na Opus Areni. Naime, radi se o zastavi Nezavisne Države Hrvatske s prvim bijelim poljem i slovom "U".

Nezavisna Država Hrvatska bila je marionetska država stvorena u savezu vođe zloglasnog ustaškog pokreta Ante Pavelića te  Hitlera i Musolinija. Pavelićev je režim pobio stotine tisuća nevinih ljudi jer su bili druge nacije ili vjere, ali i Hrvata koji su se protivili njegovoj strahovladi. Osnovali su i koncentracijski logor u Jasenovcu u kojem su činili najjezivija ubojstva, a velike dijelove hrvatske obale i otoke Pavelić je naprosto darovao svojim saveznicima. 

Idi na 24sata

Komentari 430

  • Jakica 14.09.2023.

    A gdje je glava od ovoga, kakva je to slika?

  • Pepkica 14.09.2023.

    Zločinačka je bila tako zvana titova šugoslavija!!

  • Štefik 14.09.2023.

    Po komentarima vidim da je 90 % Hrvata za NDH ,,,,, žalosno ,,,,,NDH je bio na strani Nacističke Njemačke i Fasšističke Italije ,,,,, sve to govori o društvu ,,,, sram vas bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare