To je to što me zanima!

Odlazi mladi talent: Brekalo u Wolfsburgu za 10 milijuna €!

Velike zasluge za ovaj transfer ima i Jurica Vranješ koji je bio spona između čelnika Dinama i Wolfsburga. Bivši reprezentativac Hrvatske već godinama gaji idilične odnose s Klausom Aloffsom
Vidi originalni članak

Gotovo jeJosip Brekalo odlazi u njemački Wolfsburg. Već tjednima, čak i mjesecima, traju pregovori čelnika Dinama i obitelji Brekalo koji na koncu nisu urodili plodom. Josip Brekalo na svom je stolu imao čitav niz raznih ponuda, no proteklih se dana čvrsto odlučio za odlazak u Wolfsburg, gdje bi se već u nedjelju trebao naći na liječničkom pregledu i potpisati višegodišnji ugovor s osmoplasiranom momčadi njemačke Bundesligepiše portal Goal.

Dinamo opet ostaje bez jednog od svojih dragulja, a kao što je to bilo i s Marijem Mandžukićem, Brekalo je prodan za sedam milijuna eura. No razlika između Mandžina i Brekalova transfera je što će Dinamo od budućeg transfera Brekala zaraditi dodatnih 20 posto. To ga čini skupljim i od Mandžukića.

Velike zasluge za ovaj transfer ima i Jurica Vranješ koji je bio spona između čelnika Dinama i Wolfsburga. Bivši reprezentativac Hrvatske već godinama gaji idilične odnose s Klausom Aloffsom, nekada generalnim menadžerom Werder Bremena (za koji je i igrao Vranješ), a danas sportskim direktorom Wolfsburga.

Detaljnije informacije možete pročitati na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • uvijekkontra 14.05.2016.

    A kako je cijena brzo pala sa 17 na 10- mil gospodo iz 24 odgovorite?

  • LOLNeki 14.05.2016.

    Dobra lova je to za nekoga tko još ništa nije pokazao u seniorskom nogometu. Moguće je da uspije kao npr. Perišić ali je isto tako veća vjerojatnost da prođe kao veliki broj onih koji su prerano otišli a da nisu iskusili niti pola sezone seniorskog nogometa u HNL-u. Vidjeti ćemo ali u svakom slučaju ne previše inteligentan potez, s obzirom da bi u Dinamu imao status zvijezde i ako bi nešto pokazao i otvorena vrata reprezentacije.

  • justEd 14.05.2016.

    kukuruz odlazi sry za izraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare