To je to što me zanima!

El capitano: Rakitić igrač finala prema Uefi i čitateljima 24sata

Igrom Seville ponovo je maestralno dirigirao sjajni Ivan Rakitić, a to je prepoznala i Uefa ocjenivši ga igračem finala. Najbolji je i prema čitateljima 24sata i goal.coma
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić sinoć u Torinu postao je sedmi Hrvat s naslovom Kupa Uefe/Europske te drugi s kapetanskom vrpcom, no sjajni veznjak Seville dobio je još jedno veliko priznanje.

Za maestralan nastup u pobjedi nad Benficom 4-2 (0-0) Uefa ga je izabrala za najboljeg igrača finala što je zbog sjajnih prodora i asistencija zaista zaslužio.

Vi, čitatelji 24sata, nakon utakmice imali ste priliku glasovati za najboljeg igrača, a sasvim očekivano, tu titulu dali ste našem Raketi ocijenivši ga s uvjerljivih 9,7.

Rakitić je bio također najbolji prema čitateljima goal.com koji su ga ocijenili s 3,5, dok je od portala najvišu ocjenu dobio Nicolas Pareja, četvorku.

Eurosport je Raketi dao osmicu ocjenivši ga za drugog najboljeg igrača, iza Fazija, dok je od španjolskog Asa dobio ocjenu 3 od mogućih 5.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • wsad 15.05.2014.

    Svaka cast zasluzeno .Samo da se na prvenstvu ne osramote i modric , rakitic i mandzo jer sad igraju odlicno i prvenstvo nije moglo bit u bolje vrijeme za nas ,ali pitanje je kako ce to izgledati u repki jer jedno je real ,bayern i sevilla a drugo Hrvatska.

  • Dr.King Schultz 15.05.2014.

    Realno,što se mene tiče,igrač utakmice bi trebao biti Sevilin golman Beno...

  • Modric_10 15.05.2014.

    Spanjolska rijec za kapetana je "capitàn" a ne "capitano".

Komentiraj...
Vidi sve komentare