To je to što me zanima!

El Clasico, Modrićev juriš na Man. City ili Arsenal - United?

Ove sezone igra se već četvrti dvoboj Reala i Barce. Igraju 1. utakmicu četvrtfinala Kupa kralja. Real ih još uvijek nije uspio pobijediti. Utakmica počinje u 22 sata
Vidi originalni članak

Srijeda i nedjelja dani su koji će biti rezervirani za sve istinske nogometne obožavatelje. Igraju se čak tri fantastična derbija, dva na Otoku, a jedan će posebno biti zanimljiv i hrvatskoj publici zbog naših igrača.

Već u srijedu je na rasporedu El Clasico, uvjerljivo najiščekivanija utakmica u svijetu. Ove sezone bit će to čak četvrti dvoboja Reala i Barcelone. Igraju prvu utakmicu četvrtfinala Kupa kralja. Real je silno napredovao u drugoj Mourinhovoj sezoni, ali u dvije utakmice Superkupa i jednoj prvenstvenoj nisu uspjeli pobijediti Barcu, izvukli su tek jedan remi. El Clasico nudi jednu sigurnu okladu, ako se baci pogled na ovosezonske utakmice, puno golova, bit će ih barem četiri (2-2, 3-2, 3-1). 

U nedjelju se scena seli u Englesku. U 14.30 sati počinje utakmica u kojoj bi se Tottenham pobjedom u Manchesteru mogao vratiti u ozbiljnu utrku za naslov prvaka. City zasad ima pet bodova prednosti. Luka Modrić i Spursi bit će dodatno motivirani i zbog teškog poraza (5-1) na samom početku Premiershipa. Puno će ovisiti i o Modriću koji u posljednje vrijeme igra doista odlično, a u prošlom kolu je zabio i gol. 

- Ovo je velika utakmica. Nadam se da ćemo igrati dobro i možda pobijediti, zašto ne? Pokušavamo pobijediti u svakoj utakmici pa ćemo tako i u ovoj, mislim da smo toliko dobri - rekao je Modrić.

Kranjčar će vjerojatno biti na klupi, a Ćorluka na tribini. 

Kad završi ta utakmica, imate pola sata predaha, a onda u 17 igraju Arsenal i United. 'Topnici' pojačani Henryem hvataju tek mjesto za kvalifikacije za Ligu prvaka, a Manchester iako nije uvjerljiv, itekako je u igri za naslov. U prvoj utakmici sezone na Old Traffordu United je ponizio Arsenal, bilo je gotovo nevjerojatnih 8-2. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • reddevil_1 17.01.2012.

    ajmo kauboji i united

  • Nisam Taj 17.01.2012.

    Porno industrija je odusevljena novim nastavcima "madridskih sobarica"... Neke stvari se jednostavno ne mogu kupit novcem,neprocijenjiv je uzitak gledati madrid u suzama i ikera na koljenima rasirenih rukica...

  • ak1990 17.01.2012.

    barca <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare