Obavijesti

Sport

Komentari 44

El Clasico, Modrićev juriš na Man. City ili Arsenal - United?

El Clasico, Modrićev juriš na Man. City ili Arsenal - United?
1

Ove sezone igra se već četvrti dvoboj Reala i Barce. Igraju 1. utakmicu četvrtfinala Kupa kralja. Real ih još uvijek nije uspio pobijediti. Utakmica počinje u 22 sata

VIDEO

Srijeda i nedjelja dani su koji će biti rezervirani za sve istinske nogometne obožavatelje. Igraju se čak tri fantastična derbija, dva na Otoku, a jedan će posebno biti zanimljiv i hrvatskoj publici zbog naših igrača.

Već u srijedu je na rasporedu El Clasico, uvjerljivo najiščekivanija utakmica u svijetu. Ove sezone bit će to čak četvrti dvoboja Reala i Barcelone. Igraju prvu utakmicu četvrtfinala Kupa kralja. Real je silno napredovao u drugoj Mourinhovoj sezoni, ali u dvije utakmice Superkupa i jednoj prvenstvenoj nisu uspjeli pobijediti Barcu, izvukli su tek jedan remi. El Clasico nudi jednu sigurnu okladu, ako se baci pogled na ovosezonske utakmice, puno golova, bit će ih barem četiri (2-2, 3-2, 3-1). 

U nedjelju se scena seli u Englesku. U 14.30 sati počinje utakmica u kojoj bi se Tottenham pobjedom u Manchesteru mogao vratiti u ozbiljnu utrku za naslov prvaka. City zasad ima pet bodova prednosti. Luka Modrić i Spursi bit će dodatno motivirani i zbog teškog poraza (5-1) na samom početku Premiershipa. Puno će ovisiti i o Modriću koji u posljednje vrijeme igra doista odlično, a u prošlom kolu je zabio i gol. 

- Ovo je velika utakmica. Nadam se da ćemo igrati dobro i možda pobijediti, zašto ne? Pokušavamo pobijediti u svakoj utakmici pa ćemo tako i u ovoj, mislim da smo toliko dobri - rekao je Modrić.

Kranjčar će vjerojatno biti na klupi, a Ćorluka na tribini. 

Kad završi ta utakmica, imate pola sata predaha, a onda u 17 igraju Arsenal i United. 'Topnici' pojačani Henryem hvataju tek mjesto za kvalifikacije za Ligu prvaka, a Manchester iako nije uvjerljiv, itekako je u igri za naslov. U prvoj utakmici sezone na Old Traffordu United je ponizio Arsenal, bilo je gotovo nevjerojatnih 8-2. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...