To je to što me zanima!

El Comandante: Gospon Sepp, mene više ne budete vidjeli...

Cristiano Ronaldo najavio je da neće doći na svečanu dodjelu Zlatne lopte u Zürich. Cristiano ne može prijeći preko Blatterove šale ili možda zna da će opet biti drugi...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo neće doći na svečanost proglašenja Zlatne lopte. Najavio je to Portugalac nakon utakmice Reala i Seville u kojoj je palo čak 10 golova. Ivan Rakitić zabio je dva gola za Sevillu u 7-3 porazu od Madriđana, a "Ronaldo je zabio hat-trick".

Nakon jednog gola Portugalac je salutirao. Bilo je jasno kome je to namijenjeno. Ronaldo se ne može pomiriti s pomalo nepromišljenom šalom na njegov račun koja je stigla od prvog čovjeka Fife, Seppa Blattera.

- Pa što? Ima pravo prihvatiti situaciju s humorom - rekao je trener Reala, Ancelotti.

Blatter je komentirao Messija i Ronalda, a za Cristiana je rekao kako je poput vojnika te da više vremena provodi kod frizera. Real je odmah zatražio službenu ispriku, a Ronaldo je uvrijeđeno poručio da se vidi koliko ga Fifa "poštuje". Blatter se ispričao Ronaldu, ali nije pomoglo. Iz Fife mogu zaboraviti na Ronalda na svečanosti u Zürichu.

Nije to ništa neobično. Ronaldo nije došao ni na Uefinu dodjelu za najboljeg nogometaša Europe jer je znao da neće dobiti nagradu, a neki su Portugalca prozvali i "Mr. Drugi" jer je u posljednje četiri godine triput završio iza Messija u borbi za Zlatnu loptu. Ove godine Ronaldo će ponovno biti jedan od glavnih kandidata, ali Franck Ribery mogao bi opet ostaviti Messija i Ronalda praznih ruku...

<<< Ronaldo salutirao Blatteru: Ima pravo odgovoriti na taj način>>>

<<<CR: Jasno je koliko me poštuje Fifa; Blatter: Cristiano, oprosti>>>

<<<Sepp Blatter ismijao Ronalda, Real traži ispriku zbog uvreda>>>

Idi na 24sata

Komentari 256

  • NikolaG13 10.11.2013.

    Ako CR7 bude proglašen i dobije Ballon d'Or,kako će je uzeti ako ne dođe tamo? o.O

  • Elmaminjo 01.11.2013.

    Ribery osvaja

  • centarfor 01.11.2013.

    Po onome što je napravio Blater, stvarno se vidi da kada mčovjek dođe u njegove godine bolje da se povuće iz javnog života nego da izvodi piz****je na sceni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare